logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 23 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Od jakiegoś czasu przy logowaniu mam białą planszę i taki komunikat: Invalid value passed to append; please use appendMeta0 Również problem wystepuje przy przelogowaniach. Czy to jakiś bład w grze, czy tylko u mnie to występuje? I co z tym zrobić? Jest to troche uciążliwe.....

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

skaliwa możesz napisać z której przeglądarki korzystasz? Może na innej taka plansza nie występuje? Spróbuj logowania z innej i napisz czy problem się również pojawia.

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Korzystam z Chrome.... spróbuję z innej:)

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Rozumiem. W takim razie czekam na informację - jaki wynik da logowanie z innej przeglądarki.

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Na Mozzilli zdarzyło sie raz na chyba 10 przelogowań.... poza tym ok.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A z jakiego dokładnie adresu próbujesz się zalogować do gry?

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

farmerama.onet.pl

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie proszę spróbować zalogować się poprzez adres farmerama.pl

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

dzięki za radę, widze, ze problem jest tylko u mnie....samo przyszło, samo przejdzie (albo nie) ;)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, mam nadzieję, że problem ustąpił i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.