logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 20 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

dlaczego nie można było się zalogować nie logowała sie strona,powinniśmy otrzymać rekompensatę za brak logowania,dlaczego BP nic o tym nie wspomina

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 takie krótkotrwałe przerwy w dostępności gry i utrudnienia maja prawo mieć miejsce. Zapoznaj się proszę z OWH.

Jeśli firma uzna, że jakaś rekompensata się należy to Gracze zostaną o tym poinformowani, a jeśli nie to nie. Osobiście nie spodziewałabym się żadnej rekompensaty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

taka krótkotrwała chwila to nie była ,bo od 6.30 do 9.50 nie mozna było się zalogować

bari06 lubi to.
  4. SMOD_Atena

Mery54 ja logowałam się o 7-ej bez problemu, Gracze pisali, że od 7:30 nie mogli się zalogować a ok. 9:20 problem już ustąpił, więc taki okres czasu zapewne mieści się w punkcie OWH dotyczącym dostępności gry.

kacperek50 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. michav765

michav765 Stały bywalec

Ja nie mogłem się zalogować od 6.20 do 6.40 potem musiałem iść do pracy jak długo był problem nie wiem a zebrać i na nowo posiać nie zdążyłem i eventu nie skończę w takiej postaci jak zaplanowałem więc jakaś rekompensata albo przedłużenie eventu powinno być.

bari06 lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

michav765, tak jak napisała SMOD_Atena. OWH przewiduje możliwe przerwy w działaniu gry. Nie mamy żadnych informacji, aby event miał zostać przedłużony, czy przyznany kod bonusowy.

kacperek50, czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,korzystając z tego ,że temat otwarty,melduję,że też nie mogłam zalogować się dziś między 8,30 --9,50,,do pracy na 10,00,,jak to pogodzić??kombajn,,poszedł,,szaleńcza jazda po bandzie,,spóżnienie do pracy,,10 min,,może to śmieszne,,ale może powinnam zastanowić się nad sobą

8. SMOD_Atena

aleksandra w zastanawianiu się nad sobą to my Tobie raczej nie pomożemy. Tak jak już zostało to napisane, krótkotrwałe problemy mają prawo zdarzać się w grze online i nic więcej w tej kwestii nie wymyślimy.
    Każdy Gracz rejestrując konto w grze akceptuje OWH i między innymi punkt, w którym mowa o dostępności gry również.

Czy Autor tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a tak prywatnie,, SMOD,czuję się zrobiona w bambuko,wg planu wchodzę 0 8,30 i jestem w stanie wykonać zadania na farmie a tak,,mimo znajomości OWH,,,koliduje mi to z realem,i się zastanawiam nad sobą

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

aleksandra, zapraszam do lektury OWH, punkt 4 dostępność.

11. Pabbblo304

Pabbblo304 Forumowy żółtodziób

Ja teraz (czyli o 18.15) nie mogę się zalogować do gry 55% gry weszło i stoi

12. SMOD_Atena

Pabbblo304 zapoznaj się proszę i zastosuj do wskazówek z tego poradnika: >>> Gdy gra nie działa - poradnik.
    Sprawdź też inne przeglądarki, jeśli na jednej jest problem.

A skoro Autor tego tematu nie ma już pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.