logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylaob, 9 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylaob

sylaob Forumowy żółtodziób

to już 2 dni jak nie mogę zalogować się na swoje konto
    wszystkie ustawienia przeglądarki są ok na inne konta można się zalogować bez problemu
    co się dzieje?
    czy mam zablokowane konto?
    pomoc techniczna mi nie odpowiada

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

A czy dostałeś na pocztę mailową automatyczną informację, że Twoje zgłoszenie zostało przyjęte? Sprawdź przy tym folder SPAM i upewnij się, czy to adres powiązany z kontem w grze.
    Jeśli zaś chodzi o zalogowanie to czy pojawia się jakiś komunikat, owce z taczkami, czy strona ładuje się/pojawia biały ekran, itp.?

3. sylaob

zgłoszenie zostało przyjęte ale odpowiedzi brak
    po wpisaniu nazwy konta i hasła widać że coś się ładuje na pasku na dole ale okno przeskakuję ponownie na okno logowania

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Sprawdź raz jeszcze pocztę, skoro zgłoszenie zostało przyjęte to dostałeś pewnie odpowiedź. Jeśli jej nie znajdziesz, odpisz na odpowiedź automatyczną i napisz, że nie możesz odnaleźć odpowiedzi.

5. sylaob

pomoc techniczna kazała czekać, przepadł event koty i następny pewnie też

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

sylaob, skoro rozpocząłeś korespondencję z Pomocą Techniczną to bardzo Cię proszę o jej kontynuowanie. :)
    Z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc. W związku z powyższym tutaj temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Tobie życzę dobrej nocy i trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie problemu z logowaniem. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.