logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika patrykG1998, 19 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrykG1998

patrykG1998 Forumowy żółtodziób

nie moge sie zalogować do gry moja mama też gra w tą gre i loguje sie bez problemu używamy tego samego komputera

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

patrykG1998, czy na pewno wpisujesz poprawnie login i hasło? Może spróbuj zalogować się do gry korzystając z innej przeglądarki?
    Napisz czy próba zalogowania się z innej przeglądarki pomogła. :)

3. patrykG1998

po dłuższych próbach logowania udało się na tej samej przeglądarce wczoraj a dzisiaj miałem znowu ten sam problem 99% i prosze czekać na innych przeglądarkach też tak samo wiec chyba coś jest nie tak z serwerem do którego jestem przypisany do gry bo zdarza sie to dość często bo jakiś tydzień temu było to samo nie mogłem sie zalogować a też nie było czasu napisać o tym teraz po godzinnym przestoju podczas logowania sie gra weszła

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

patrykG1998, a czy stosujesz od czasu do czasu standardowe zabiegi z tego poradnika : >>>KLIK<<< ?
    Aby gra działała poprawnie należy spełnić jej wymagania,szczególnie jeśli na jednym komputerze gra kilku Graczy w tę samą grę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. patrykG1998

tak stosuje sie ale najdziwniejsze jest to że ja nie moge sie zalogować loguje mame i jest ok jej gra działa wracam do siebie i znowu to samo i tak kilka razy już próbowałem wiec coś musi być innego wiecej pytań nie mam

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli na jednym koncie jest wszystko w porządku,a na drugim gra nie działa prawidłowo,być może wtyczka Adobe Flash Player wymaga reinstalacji.Zapoznaj się proszę z tym : >>>KLIK<<< i spróbuj przeinstalować wtyczkę AFP.Jeśli problemy z grą nie ustąpią,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<< Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i być może okaże się,w czym problem.

Z pozycji forum niestety nie mamy takich możliwości i skoro nie masz więcej pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.