logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszulka, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Czy akualnie trwaja prace konserwacyjne, czy serwer przeciazony gdyz od 10 godzin nie moge sie zalogowac na farme?
    Ciasteczka wyczyszczone, flash aktualny i wczoraj nie mialam zadnego problemu.
    owieczki skacza, ladowanie dochodzi do 99%

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj. Obecnie w grze nie ma żadnych prac konserwacyjnych. U mnie wszystko działa dobrze. Spróbuj może przeinstalować AFP >>TUTAJ<< poradnik. I nie zapomnij jeszcze wyczyścić pamięci podręcznej. KLIK- poradnik: "Gdy gra nie działa"
    Daj znać, czy pomogło.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2015
  3. myszulka

myszulka Ambasador forum

Tak jak napisalam wszystko jest wyczyszczone i nie bede przeinstalowywac AFP gdyz jestem pewna, ze blad nie jest w moim kompie.
    No coz poczekam do jutra, dzisiaj jest niedziela i byc moze jutro jak programisci wroca do pracy to dostane sie na farme. Dobrze, ze ukonczylam event. A tak a propo te prace to chyba sie nazywaja konserwacyjne? Milego dnia, mozna zamknac

BA_Salsa lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Heh, dzięki za zwrócenie uwagi na błąd ;) Możesz jeszcze napisać do Pomocy Technicznej. Ja z poziomu forum nie jestem w stanie sprawdzić co się dzieje, że nie możesz się zalogować do gry.
    Tobie również życzę udanego dnia i jeszcze raz dziękuję :) Zamykam.

myszulka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.