logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 4 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

nie mogę się zalogować :( pomocy

2. A próbowałaś z innej przeglądarki ???

Sprawdź też szybkość swojego łącza internetowego ???

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

oj, nie jestem ekspertem w tej dziedzinie "łącze internetowe" :eek:

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2014
  4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja też dziś mam problemy z grą . Nigdy specjalnie nie miałam. Gra muli , kręcą się kwiatki przechodząc z pola na pole. Program antywirusowy skanuje jak opętany. Zrobione wszystko co można w tej sytuacji zrobić.Korzystam z Firefoxa.Na Google jeszcze gorzej.
    Czyżby znowu jakieś ataki?

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy po prostu inne strony działają?:) I tak jak napisała Kleopatra,spróbuj z innej przeglądarki.Wyczyść ciastka ( w opcjach przeglądarki to jest).A może Ci konto zablokowali?To "modne" ostatnio...

Anuszki lubi to.
  6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

przepraszam za zamieszanie, pomyliłam hasła, wszystko już ok dziękuję za pomoc, nikt z rodziny nie gra ze mną więc chyba jestem bezpieczna ;)

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

;)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z tym,że sprawa logowania się wyjaśniła,to również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.