Logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Farmani15, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

ciekawe ja to nawet w kinie byłam dzisiaj a moja połowa nie może nic zrobić kłopoty z logowaniem dobrze że event skończył bo u mnie daleko do końca

2. konsky5

konsky5 Zaawansowany

:D:D:D po każdym wylogowaniu czyszczę historię przeglądania ,więc nie będę polemizował z D.R.I.

3. zarowa51

zarowa51 Czeladnik forum

nareszcie po wielkich trudach udało się zalogować ciekawe na jak długo

4. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Witam
    czy juz wiadomo w tej sprawie logowania??
    wczoraj miałam dokładny przegląd laptopa , więc wina leży po stronie BB
    dziś udaje mi się zalogować lecz kwiatki się kręcą i nie można wejść i wyjść z pola na pole za każdym razem trzeba się wylogować
    jak wiemy wszyscy że jest cierpliwość ale do pewnego momentu
    Jak czytam wypowiedzi graczy to u każdego jest inny problem i w takim razie coś się ze sobą gryzie

5. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

mario nie denerwuj się,jutro jest mini event za kasę będzie działało!!!!!
    pozdrawiam

Anhedrea i Renia1920 lubią to.
  6. eurb1

eurb1 Aktywny autor

na jednej farmie chodzi wszystko, no może z lekkimi problemami ale..
    na drugiej rano zrobiłam wszystko, a od 4 godzin nie mogę się wbić - komunikatów nie mam żadnych czasem nawet okno mamy wskakuje, ale nie mogę z niego nigdzie przejść. Próbowałam z IE i FF zero reakcji. Próbowałam wylogować tą farmę która działa i zalogować się na drugą - nie pomaga. Zaktualizowałam Flash`a ciastka czyściłam kilka razy, nawet laptopa resetowałam 2 razy i nic.
    Na forum też nie mogę wejść z tamtej farmy :( Na całe szczęście event mam zaliczony
    napisałabym do PT, ale jak skoro nie mogę się wbić do gry.
    Dla informacji pod tym nickiem chodzi i nie o tą farmę chodzi.

7. ksantii

ksantii Forumowy żółtodziób

Czy tak ciężko jest dać oficjalne ogłoszenie, że faktycznie występują problemy z logowaniem, że nie wiemy co się dzieje, że nie umiemy tego porządnie naprawić, że nie wiemy kiedy zostanie to naprawione itp itd... My ciągle tylko otrzymujemy komunikat, że problemy został zgłoszony i prosimy o chwilę cierpliwości. Ludzie w tą grę inwestują prawdziwą kasę, a na pocieszenie otrzymują tylko kod bonusowy.

8. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

no cóż komp chodzi dobrze ale za to gra do bani do południa moja połowa miała problem a teraz ja gra się zawiesza nie mogę przejść z pola na pole czas nagli ale w takim tempie to już mam event z głowy mam dopiero 2000 a potrzeba 8000 a szkoda za błędy ktoś musi zapłacić

9. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

hej
    jedyna mądra odpowiedż
    także czekam do jutra , jutro włączę laptopa
    również pozdrawiam milutko i cieplutko

sofija lubi to.
  10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Ok proszę o kłódeczkę -miałam problem z lapkiem -sory że Modowi nie odpisałam:)

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję zatem i wątek na prośbę Autorki zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.