Logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Farmani15, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gregory7372

gregory7372 Forumowy żółtodziób

Mnie się udało po ponad 10-cio krotnych próbach więc albo naprawili albo miałem farta :)

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Cholery idzie dostać z tą grą ciągłe błędy przez godzinę próbowałam się zalogować,na forum nic nie mogłam napisać,bo nie byłam zalogowana na farmie,do jasnej ciasnej kto wymyślił logowanie się na forum poprzez grę???Pewnie po to,to utrudnienie aby graczom zamknąć buzie,aby nie mogli pisać szlag jasny mnie trafia. Było dobrze to musieli wszystko poknocić :mad::mad::mad: jeszcze dodam że jak będzie ankieta w kinie to im takie odpowiedzi dam ,że im buty pospadają

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No, ruszył ten nieszczęśnik serwer ;)
    Ale to nie znaczy, że ruszył dla wszystkich, ani że nie padnie znowu :(

4. kotek73

kotek73 Czeladnik forum

Jak już się jakos uda wejść to zaraz zawiesza się nie można zebrac ani zasiać bo zaraz wywala i zabawa z logowaniem zaczyna się od nowa:mad:

5. AnnaJ1979

AnnaJ1979 Forumowy żółtodziób

Co chwila wywala mnie z gry, nic nie mogę zebrać.

6. 4szymki

4szymki Forumowy żółtodziób

Ja nawet nie mogę się zalogować
    Udało się ale nie mogę wrzucić plonów do zadania. Może jutro będzie lepiej.

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2014
  7. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Miałam to samo od kilku minut próbowałam i nic ,dopiero po usunięciu ciasteczek ,wylogowaniu się zaskoczyło.Powodzenia.

8. klaudiakontny

klaudiakontny Czeladnik forum

Gra działała w miarę dobrze dopóki nie zaczęli dodawać różne ulepszenia A teraz nie ma ewentu żeby nie było problemów z grą . :( Zawsze coś muszą zepsuć gdy było dobre.Nie zawsze zmiany wychodzą na dobre. Pozdrawiam wszystkich fanów gry .

9. starking71

starking71 Czeladnik forum

Uff. Mi się udało wejsć. W związku z obecnym problemem mam propozycję zmian w grze.
    Żeby obsługę eventów powierzyć jakiejś zewnetrznej firmie. Wtedy będzie można bezkarnie
    zrzucać winę na kogoś innego i nie robić z tym nic, zupełnie jak czarny ekran w kinie.

sofija lubi to.
  10. sofija

sofija Aktywny autor

Proponuję zakończyc ten event zaliczając go wszystkim. Tutaj żaden kod nie uratuje sytuacji. Gracze nie mogą zebrać roslin, tracą dodane do slotów dobra! Czas kombajnu ucieka.... >:(
    Mi udało się to skończyć wczoraj, jednak jest bardzo duża grupa osób walczących z nim dalej...niestety. Kiedys trzeba spać- rano iść do pracy.
    Skończcie ten event- zaliczcie go wszystkim i zabierzcie się za solidny remont tej gry!!!

ryba4862 lubi to.
  11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Po ponad godzinnych próbach udało mi się zalogować.

12. adamorzeszyna1

adamorzeszyna1 Czeladnik forum

Już działa ja się nie mogłam zalogowaca teraz bez problemu

13. litkajestem

litkajestem Moguł forum

pytaja bo wypada, a skoro blokuja filmy to cos za cos, a co do problemu z logowaniem jest prawie odwieczny i coraz czestrzy ciekawe co bedzie dalej..
    same straty, od wczoraj wszystko stalo na polach, dopalacze sie skonczyly, kombajn stal bezrobotnie /za ktory place/ i jaka remompensata beda 4 MARCHEWKI hehehe, albo wielkie nic;)
    pozdrawiam bo wypada....

14. konsky5

konsky5 Zaawansowany

A mnie wywaliło trzy razy w ciągu 15-tu min.Dlaczego?

15. zarowa51

zarowa51 Czeladnik forum

ja za to sieję ale nic nie sieje jakieś niewidzialne czy co pomogło wylogowanie tylko to jest bezsensu zeby grać to trzeba kilka razy się logować teraz nie mogę przejść na inne pola i znowu trzeba się wylogować i tak bez przerwy

Ostatnie edytowanie: 12 listopada 2014
  16. zzizzie

Taka drobna rada (skądinąd niezła, przysięgam): po każdym większym padzie trzeba koniecznie wyczyścić ciasteczka.
    Naprawa padu powoduje pewne zmiany w konfiguracji gry (po stronie serwera), a ciasteczka na kompach graczy zawierają zapamiętane poprzednie ustawienia - no i się robi ogólne zamieszanie.

17. zarowa51

zarowa51 Czeladnik forum

wszystko jest zrobione nawet dałem starszą wersje AFP fajnie działało aż do teraz ciasteczka wyczyściłem no cóż pozostało mi czekać

18. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Ciasteczka to się je a nie czyści!

19. zzizzie

Plików cookies nie radzę zjadać - małe i niesmaczne 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.