logowanie z Microsoft Edge

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika urszula46, 19 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. urszula46

urszula46 Czeladnik forum

Nie mogę się zalogować do gry.Czy ktoś jeszcze tak ma???

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

urszula46 możesz dokładniej opisać swój problem? Czy strona się otwiera? Może jakieś komunikaty się pokazują? Nazwa tematu niewiele mówi o problemie.

Na obecną chwilę nie ma zgłoszonych problemów związanych z logowaniem z tej przeglądarki.

Czekam na odpowiedź i doprecyzowanie.

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

urszula46 post zawierający sam cytat usunąłem.

4. urszula46

Po wpisaniu hasła - na ułamek sekundy pokazuje się plansza gry i zaraz wraca obraz strony startowej.Rano logowałam się
    bez problemów.Bez problemów loguję się z Firefoxa.Ciasteczka i jedne i drugie wyczyszczone.Nie pokazują się żadne komunikaty.

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

urszula46 trudno mi jednoznacznie wskazać przyczynę niemożności zalogowania się poprzez Microsoft Edge. Na moim komputerze udało mi się bezproblemowo zalogować do konta w grze. Nie znam przyczyny Twojego problemu. Wątek pozostawiam otwarty. Może inny gracz zna rozwiązanie Twojego problemu.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

urszula46 po kliknięciu w Odpowiedz w wybranym poście dopisz jeszcze to co chcesz napisać i dopiero kliknij "Dodaj odpowiedź". Twój post z samym cytatem usuwam i zapraszam do poćwiczenia tutaj: >>>Wątek do ćwiczeń.

Czy problemy z logowaniem nadal występują?

7. urszula46

Dzięki za poświęcony czas i pomoc. Możesz zamknąć wątek .Problem rozwiązałam przypadkowo.
    Dzięki za pomoc.Można zamknąć wątek.Problem rozwiązałam przypadkowo.Przy logowaniu do skrzynki pocztowej dostałam komunikat. że
    mam zablokowane ciasteczka cookie.Po odblokowaniu problem znikł.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No to super, że problem już rozwiązany i skoro można temat zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.