Logowanie przez farmerama.com

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Laevia, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

Witam Serdecznie,

piszę do Was z następującym problemem. Otóż od zawsze logowałam się przez stronę bigpoint.com. Na tej stronie się też rejestrowałam. Dzisiaj po dłuższej nieobecności na farmie, wyskoczyła mi informacja o tym, abym zalogowała się przez stronę farmerama.com. No i tutaj pojawia się problem... jak próbuje się zalogować przez inną stronę, to pojawia się komunikat: Konto z tą kombinacją nazwy użytkownika i hasła nie zostało odnalezione. I z tego co pamiętam, było tak od zawsze. Mogłam się tylko logować przez bigpoint. Od razu mowie, ze hasło jest wpisane poprawnie, tak samo login. Nie ma możliwości o jakimkolwiek błędzie. W związku z tym, że strona bigpoint.com ma mieć jakieś zmiany i komunikują o tym, aby logować się przez główną stronę farmeramy, jak rozwiązać ten problem? Nie chce stracić swojego konta.

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

3. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys dziękuję za pomoc.

Laevia jeśli nie możesz zalogować się z adresu, który podany jest na stronie bigpoint.com to napisz proszę zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna, klikając na odnośnik pod ramką gry lub korzystając z linku bezpośredniego: http://supotr.farmerama.com/?action=externalSupport i dokładnie opisz problem. Z pozycji forum niestety nie mamy możliwości aby Ci pomóc.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

Można zamknąć temat.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.