logowanie na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 26 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Gdzie znajdę takie ustawienie, żeby bez logowania do gry zalogować się na forum?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

yvonnege_ dotyczy to ustawień czyszczenia ciasteczek oraz ustawień przeglądarki utrzymujących zalogowanie.

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Dziękuję, może mi się uda to znaleźć.

4. BA_Czerwona

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Mam zaznaczone: pamiętaj dane logowania do witryn, a jednak muszę się logować do gry, żeby być zalogowanym na forum

Można zamknąć, nie ma sensu pytać nieważne już i tak się nie dowiem, widać to jakaś tajemnica.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wpisz login i haslo przy logowaniu do gry-pomimo ze bedziesz miala zablokowaną farme to jak klikniesz w forum to bedziesz zalogowana;)

7. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

nie bardzo rozumiem zawsze trzeba wpisać login i hasło przy logowaniu do gry

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Obecnie, dokładnie tak to wygląda. Po przejściu na nowe forum konta gry i forum zostały połączone. Na poprzednim skrypcie logowaliśmy się osobno na grę osobno na forum. Po przejściu na nowy skrypt, logowanie na forum następuje przez samą grę.

Przy zablokowanym koncie w chwili gdy próbujesz się zalogować(oczywiście w przypadku blokady to się nie uda), to jak zjedziesz bocznym paskiem na dół to powinieneś odszukać przycisk forum, po kliknięciu powinno Cię przelogować an forum.

9. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

otwiera się forum, ale nie jestem wtedy zalogowana muszę wejść do gry.To jak było na starym forum to ja pamiętam, bo chyba dłużej gram jak Ty. Zapytałam ponieważ Czerwona napisała, że można być zalogowanym na forum nie będąc zalogowanym w grze. Nie jest to skomplikowane , zacytowałam przecież wypowiedz BA w pierwszym poście. Potwierdziła to chrumcia, ale ja niestety nie wiem jak to zrobić

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no przecież było kilka odpowiedzi w tym moja jak to zrobic :p

11. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

nie widzę tych odpowiedzi, a tego co napisałaś to nie rozumiem. Zawsze mam w przeglądarce login i hasło do farmy i po kliknięciu na dole na forum otwiera się, ale nie jestem zalogowana. Jeśli możesz to napisz to jaśniej

12. BA_Czerwona

yvonnege_, przedstawiona tutaj opcja zapamiętywania hasła nie ma wpływu na zalogowanie na forum. Po prostu nie musisz wpisywać hasła, gdyż uzupełnia się to automatycznie.
    Moja wypowiedź, którą zacytowałaś, odnosiła się do sytuacji zablokowanego konta w grze.
    Jak napisał MOD_Kirito jakiś czas temu została wprowadzona konieczność logowania się do gry, aby przejść do forum. Nawet, jeśli istnieją na to techniczne sposoby, nie możemy instruować jak omijać zasady bezpieczeństwa ustalane przez Bigpoint.
    Zatem wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.