Logowanie na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika p.ataraksja, 16 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. p.ataraksja

p.ataraksja Czeladnik forum

Dzień dobry.

Jestem nowa, więc możliwe, że robię coś nie tak po prostu i przepraszam jeśli to jakaś głupota. Nie znalazłam jednak odpowiedzi na moją bolączkę na forum.

Mam problemy z logowaniem się na forum. Gram przez klienta i czasami jest tak, że gdy klikam w prawym górnym rogu przycisk przenoszący mnie na forum to jest ok, jestem na to forum przenoszona, ale nie jestem zalogowana. I niestety w żaden sposób nie mogę się zalogować, ponieważ nigdzie nie widzę przycisku logowania. Gdy jestem na stronie głównej nie ma nic co pozwalałoby mi się zalogować, ale po wejściu w jakikolwiek temat na samym dole pojawia się napis, że trzeba się zalogować lub zarejestrować, aby móc na forum pisać. Klikam w ten napis z nadzieją, że przeniesie mnie do strony logowania, ale niestety ekran wraca do strony głównej. Jestem trochę bezradna, bo dzisiaj cały ranek nie mogłam się zalogować na forum. Abstrahując już od tego, że na kliencie gra się wysypała dzisiaj to dopiero jak zalogowałam się przez przeglądarkę to wszystko działa tak jak powinno. Czy ja robię coś źle czy to jest jakiś bug? Czy warto w takim razie grać na kliencie czy lepiej dać sobie spokój i grać przez przeglądarkę? Dodam tylko, że problem występował również we wcześniejszych dniach, więc to chyba nie jest problem tego typu jak dzisiaj, że gra się wysypała.

Będę zobowiązana za pomoc.

Miłego dnia!

Lunari78 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj p.ataraksja.

Problemy z wejściem z poziomu gry na forum były w dniu wczorajszym do późnych godzin nocnych. Dzisiaj z wejściem na forum jest już w porządku ale rano były problemy z zalogowaniem do gry, tak że nic źle nie robiłaś.

Jeśli jednak obecnie na kliencie nadal masz problem to odinstaluj go, usuń ikonę instalacyjną, zamknij i uruchom komputer, pobierz klienta i zainstaluj ponownie.
    Możliwe, że i na nowej instalacji wystąpią jakieś problemy bo nie otrzymaliśmy jeszcze informacji, że zostały już rozwiązane.
    W takiej sytuacji do czasu usunięcia problemów warto korzystać z przeglądarki, na której gra działa bezproblemowo i od czasu do czasu czyścić jej pamięć (od początku).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. p.ataraksja

p.ataraksja Czeladnik forum

Dziękuję za wyjaśnienie, a szczególnie za uspokojenie mnie, że to nie ja coś nakićkałam. Pytań nie mam, pozostanę póki co przy grze przez przeglądarkę, bo za duży ze mnie nerwus na klienta :) Bardzo, ale to bardzo dziękuję za pomoc.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i bezproblemowej gry życzę.
    A skoro nie masz pytań to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.