logowanie do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zielona1, 15 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielona1

zielona1 Okazjonalny autor

od wczoraj nie mogłam zalogować się na swoje konto, nie mogłam też wejść na forum..czy wiadomo co się dzieje?
    Bardzo proszę nie pisać o ciasteczkach ponieważ wyczyszczone.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zielona1 z wejściem na forum mieliśmy problem wszyscy.

A co się dzieje podczas logowania do gry? czy pojawia się jakiś komunikat?

3. zielona1

Dziękuję..:)
    od wczorajszego popołudnia cały czas zbyt długi czas logowania i jakiś błąd...chyba 404...

4. SMOD_Atena

Z logowaniem do gry w dniu wczorajszym nie było żadnych problemów. Sprawdzałaś może swoje połączenie z internetem? Być może były jakieś przerwy w dostawie internetu. Czy dzisiaj w dalszym ciągu masz problem z zalogowaniem się do gry?

5. zielona1

Dzisiaj od około 11 JESTEM w grze...:)
    Internet sprawdzałam... na innych stronach działał bez zarzutu, tylko strona bigpontu całkowicie "nieładowalna"...przed kilkoma minutami forum "przestało" odpowiadać.

6. SMOD_Atena

Z forum w dalszym ciągu są problemy, ale jeśli chodzi o grę to ani wczoraj, ani dzisiaj problemów nie ma.

Jeśli u Ciebie ponownie będzie problem w grze to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,mnie też dotknął ten problem.Wczoraj i dziś rano,nie mogłam zalogować się przez BIGPOINT,ani na forum.Teraz wszystko działa,,tylko nie kombajn i bonusy,które miałam zniknęły,,ech

zielona1 lubi to.
  8. zielona1

Do pomocy napisać nie mogłam ponieważ strona bigpoint.com nie odpowiadała.
    Dziękuję, nie mam więcej pytań

aleksandra lubi to.
  9. SMOD_Atena

aleksandra w takich sytuacjach trzeba w czasie trwania problemu i działania kombajnu, itd... wysłać zgłoszenie do PT.

zielona1 pod ramką gry nawet jak jest problem z logowaniem to jest odnośnik >> Pomoc techniczna

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam i miłej niedzieli życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.