logowanie do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bamberteresa, 27 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bamberteresa

bamberteresa Forumowy żółtodziób

Nie mogę się zalogować od godziny

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Twój wątek przeniosłam do właściwego działu.

A co do logowania to na jakiej przeglądarce masz problem? Próbowałaś zalogować się na innej?

3. bamberteresa

bamberteresa Forumowy żółtodziób

przez gogle

4. SMOD_Atena

Rozumiem, że google chrome, a próbowałaś może skorzystać z Mozilli czy Opery i co się dzieje, jest jakiś komunikat?

Zapraszam do zapoznania się z tym tematem: >>Logowanie do gry z przeglądarki Chrome po jej aktualizacji<<.

Jeśli problem występuje na kilku różnych przeglądarkach, to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Twoje puste posty z samymi cytatami usunęłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń.

5. mini201

mini201 Forumowy żółtodziób

witam mam kąto przez facebuk i nie moge sie logowac od 16

NIE MOGE SIE ZALOGOWAC PRZEZ FACEBUKA ?
    Posty połączyłam. Proszę nie pisać jednego pod drugim.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 marca 2017
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

mini201, bardzo proszę, nie pisz samymi wielkimi literami.

Problem jest znany i został już przekazany do naprawy. Proszę o cierpliwość.

7. Izabela2834

Izabela2834 Forumowy żółtodziób

Niestety mam ten sam problem :( Nie mogę się zalogować przez facebook,a inaczej nie mogę,ponieważ nie pamiętam hasła,ani do gry,ani do maila podanego przy zakładaniu konta:(

8. SMOD_Atena

Izabela2834 jeśli chodzi o logowanie do gry z facebooka to tak jak napisała wyżej BA_Czerwona, pozostaje cierpliwie czekać na naprawę.

bamberteresa czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. Maga1973

Maga1973 Czeladnik forum

Właśnie udało się zalogować z Facebooka !!! Czyli wracamy do gry !!!:)

10. SMOD_Atena

Maga1973 dziękuję za informację, bardzo się cieszę, że problem ustąpił.

A czy Autorka wątku zdołała zalogować się do gry czy ma jeszcze jakieś pytanie/problem?

Maga1973 lubi to.
  11. tigre

tigre Fanatyk forum

Mi też dopiero udało się zalogować do gry - niestety nie dokończę eventu - zabraknie eliksirów a byłam na takiej dobrej drodze do końca :( czy BP jakoś to zrekompensuje czy nie mamy na co liczyć?
    Na szczęście pnączak jest ale cieszyłam się, że na styku do końca dojadę a tu kicha - nawet superkupka by nie pomogła :(

12. SMOD_Atena

tigre nie otrzymaliśmy żadnych informacji o jakiejkolwiek rekompensacie.

Autorka wątku była dzisiaj obecna na forum, nie kontynuowała wątku, kolejnych pytań nie miała w związku z czym zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.