Logowanie do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fg-1, 3 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Dzień dobry .
    Temat SirMark zamknięto a ja ponowie wątek . Mam ten sam problem od kilku dni , owce pchają taczki tylko do 55%.Próbuje z 4 przeglądarek i z każdej jest to samo.
    Myślę ,że nie jesteśmy we dwoje z tym problemem .
    Graczom pozostałym nie chce się pisać , jeśli "starzy" gracze dostają instrukcję czyszczenia cookies , itp./to moje zdanie/.
    Proszę uprzejmie o zgłoszenie błędów wyżej.

Zocha563, Tralanetka oraz SirMarkIIII lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam fg-1.

Gdyby problem był masowy to zgłaszaliby go Gracze nie tylko na forum, ale i do PT i nie tylko u nas, a takich zgłoszeń na chwilę obecną nie ma, tak że i wyżej nie mamy czego przekazywać.

Jeśli u Ciebie nie przynoszą pozytywnych efektów standardowe czynności, z wtyczką AFP i połączeniem internetowym wszystko jest w porządku to zapraszam ze zgłoszeniem do PT w celu weryfikacji problemu.
    Polecam również wyczyszczenie systemu jakimś programem czyszczącym i sprawdzenie czy w przeglądarkach nie ma jakiegoś rozszerzenia blokującego ładowanie gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Wszystko jest w porządku z komputerem , bo śmigał mi do tej pory i nie było problemu. Jak pisałam wyżej ,graczom nie chce się pisać bo wiadomo jaka będzie z góry odpowiedź.
    PT i tak ma masę roboty, więc pisać nie będę. Przeżyję tę męczarnię.
    Z mojej strony nie mam więcej pytań .

4. Bacha57

Bacha57 Czeladnik forum

jest problem tylko każdy radzi sobie jak może bo wasze rady to jak wyżej czyszczenie ciasteczek itd itp

SirMarkIIII i fg-1 lubią to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie nie ma żadnych problemów...

fg-1 lubi to.
  6. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Więc może zależy od baz , akurat Ty jesteś tym szczęśliwcem.:p

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91 dziękuję za informację, ja również nie mam żadnych problemów z grą.

fg-1 w sytuacjach kiedy na koncie pojedynczych Graczy występują problemy konieczne są zgłoszenia do PT w celu ich weryfikacji i ewentualnego przekazania do działu technicznego gry. Z pozycji forum takich możliwości nie mamy.
    A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Bacha57 to czyszczenie ciasteczek, itd..itp... jak napisałaś to podstawa poprawnego działania gry, ale nie tylko to, jest jeszcze coś takiego jak np...reinstalacja wtyczki AFP, a wszystkie wskazówki znajdziesz w tym dziale: >>klik<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.