logowanie do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Katana, 30 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Katana

Katana Stały bywalec

Mam problem z zalogowaniem się do gry. Jak wpisze login hasło pasek ładujący zajedzie do 100% i nagle pojawia mi się strona po wylogowaniu [​IMG]

Czy to u mnie w komputerze coś nie tak czy jest jakiś ogólnie chwilowy problem z logowaniem ?

2. jooy69

jooy69 Książę forum

Mam tak samo, a zaraz do pracy i nie zbiorę zonk

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy problemy z logowaniem nadal występują ? Z jakiej przeglądarki próbujecie się logować ?

Bardzo proszę zastosować standardowe czynności z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa

4. Katana

Katana Stały bywalec

ja z mozili, tyle co sama wiedziałam to przeczyściłam ciastka itd i nadal to samo loguje się i ten moment gdy ma się wyświetlić główna łąka nagle wywala.
    Dzięki za link jak wieczorem wrócę do domu to sprawdzę dokładnie co mam albo czego nie mam i co tam jeszcze powinnam sprawdzić. Teraz muszę wyjść wiec nie dam rady.
    W tym poradniku co mi podrzuciłaś coś jest o systemie antywirusowym wczoraj go aktualizowałam wiec to może być coś powiązanego (ale tylko rzuciłam okiem na poradnik bo już wychodzę)
    Dzięki za pomoc jak coś będę wiedzieć więcej do dopytam, ok ?:)

5. SMOD_Atena

W takim razie temat zostawiam otwarty i daj proszę znać jak wrócisz, czy już wszystko w porządku.
    Na marginesie dodam, że ja również korzystam z Mozilli i nie mam żadnych problemów ani z logowaniem, ani z grą,ale co jakiś czas wykonuję wszystkie zamieszczone w poradniku i zalecane standardowe czynności.

6. Katana

Katana Stały bywalec

nadal to samo :(
    edit:
    Zainstalowalam sobie przed chwilką chrome, i teraz zalogowało. Musiałam mieć coś nie tak w przeglądarce. Jednak nie mam pojecia co, ważne że jakoś poszło sie zalogować :)

dzięki za pomoc, można zamykać :)

Ostatnie edytowanie: 30 czerwca 2015
  7. SMOD_Atena

Podejrzewam, że być może coś w przeglądarce miałaś źle zaktualizowane, lub wyczyszczone ale skoro na Chrome już gra działa prawidłowo i można zamknąć, to miłego wieczoru życzę i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.