Loginy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 1 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Czy na mojej sygnaturze mogę umieścić informację, jaki login mam na np. Skypie, czy to raczej niedozwolone?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj, podawanie danych osobowych jest zabronione.
    Cyt. z Regulaminu:

3. Wika7022

Dziękuję za odpowiedź. Ale gdyby podać w jakimś wątku, np. o ofercie prywatnej, to jak? Można by było?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Przepraszam :) Małe sprostowanie :)
    Punkt dotyczy podawania danych innych osób. Swój login możesz wpisać, ale warto pamiętać o zasadach bezpieczeństwa. Nigdy nie wiesz, kto czyta forum. Pamiętaj, że każdy może czytać Twoje posty, a więc widzieć też Twoje dane, jeśli je opublikujesz. Zwróć szczególną uwagę zamieszczając na forum takie dane jak adres, adres e-mail, numery i loginy komunikatory, numer telefonu itd.

5. Wika7022

Pamiętam zawsze o tym. ;)

Droga Salso, jak myślisz, czy podając login do komunikatora Skype na sygnaturze, zrobiłabym coś złego? Nawet wczoraj wieczorem założyłam specjalne konto, które służy mi tylko do rozmawiania z użytkownikami Farmeramy. Nie ma tam moich danych, no, oprócz, że jestem płci żeńskiej. ;) Po Twojej wypowiedzi nie jestem pewna, a to poważna sprawa.

6. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Skoro to jest niedozwolone, to dlaczego w szczegółach kontaktu na forum można ustawić nicki ze Skype itd? Bigpoint sam sobie przeczy. xD:p

7. Wika7022

No właśnie i dlatego pytałam, bo nie wiedziałam. xD

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A przeczytaj dokładnie ten punt regulaminu..."innych osób"

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wika7022,MOD_Salsy obecnie nie ma,ale ja Ci odpowiem jeśli pozwolisz.Moim zdaniem decyzja należy do Ciebie.Jeśli chcesz aby wszyscy użytkownicy tego forum oraz niezalogowani i niezarejestrowani goście widzieli Twój login ze Skype,to oczywiście możesz mieć go w sygnaturze czy w profilu.Szczególnie,że pamiętasz o bezpieczeństwie swoich danych osobowych i ich wszystkich nie podajesz.

Sylwiunia,zabronione jest podawanie danych osobowych/ kontaktowych innych osób ,swoje możesz ;) MOD_Salsa w kolejnym poście zamieściła sprostowanie swojej pierwszej wypowiedzi.

Wika7022,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

10. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Ale Wika zapewne chciała swój login podać, a nie innej osoby.

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A jaką dostała odpowiedź?Że może,ale robi to na własną odpowiedzialność.

12. Wika7022

Czytałam. ;)
    Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Nie, raczej już nie.
    Oczywiście, że mój. A po co niby miałabym podawać login innej osoby?!
    Widzę, że jesteś bardzo kłótliwa... Sylwiunia co do tego:
    miała rację i chcesz przez to się sprzeczać?!

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wika7022,skoro wszystko jasne,to miłego dnia życzę i temat zamykam.

A na marginesie,bardzo Cię proszę zmień ton wypowiedzi do innych Graczy na milszy,ponieważ zauważyłam że bardzo często jest prowokujący,a za prowokowanie do kłótni możesz otrzymać punkty karne i blokadę na forum.

GoskaK i gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.