Lista TOP 1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

QQRYQ333

Przykro nam, jednak nie jesteśmy w stanie jednoznacznie powiedzieć czy to ostateczna lista, dopytałam, ale niestety na chwilę obecną nikt nie jest nam w stanie udzielić odpowiedzi czy coś w liście się zmieni. Jak tylko uzyskamy pewność, że lista w newsach jest ostateczna to poinformujemy o tym.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

W takim razie już nie kumam :cry:
    Lista jest w newsach i nawet skrypt już był uruchomiony a nikt nie wie czy to jest ostateczna lista xD
    Może dobrze że skrypt się nie sprawdził -bo może BP względem zablokowanych graczy się myli :eek:
    mam jeszcze jedno pytanie
    Dlaczego Pan Wojchilla nie może wejść w wątek eventowy i po prostu coś skrobnąć ? (nawet TL_Mouse mogłaby to zrobić ) - boicie się ?

aweva55 i -kangoo- lubią to.
  4. angel`

angel` Czeladnik forum

Oglądałam listę TOP 1000 ale tam zmiany o_O nie wierzę żeby tyle ludzi oszukiwało i mimo tego brało udział w konkurencji TOP, przecież wiedzieli, że ich konta zostaną sprawdzone bo taki był komunikat jak się wchodziło wrzucić coś"do wora". Ciekawe co przeskrobali ?

feniks1414 lubi to.
  5. Danutana

Danutana Generał forum

watek ewentowy zamkniety ,,to najlepsze wyjscie z sytuacji,,chowanie sie za kłodkę

6. renia111979

renia111979 Moguł forum

dokładnie tak jak napisałaś Danutana
    TO co wrzuciłam w dożynki to tylko moja praca i moje pieniądze, moj kombajn, premium, fl, żadna pomoc tu by mi nic nie dała 8),
    ale powiem Wam że chyba BP zależy na stracie pieniążków xDxD

7. ryzio

ryzio Weteran forum

dopiero teraz przeczytałam ten wątek i strasznie Wam współczuję :( a najgorsze jest to, że nie dostaliście żadnych wyjaśnień, a tu na forum też nie ma co na nie liczyć z tego co widzę :( strasznie to przykre :( Nawet nigdzie nie można wypowiedzieć się na ten temat... zdecydowanie nie podoba mi się takie załatwianie spraw i taki sposób traktowania ...

8. Kubulkowo

Kubulkowo Czeladnik forum

I chyba to jest największym przewinieniem, że co miesiąc były ubytki w portfelu i budżecie domowym. I kto tu robi coś dla korzyśći?

9. Danutana

Danutana Generał forum

wykupiony kombajn, młyn i coś tam jeszcze ,,,fajny zysk dla BP,, i przepadaja adwentowe prezenty ,,superowo :D

10. renia111979

renia111979 Moguł forum

adwentowe prezenty mi dyndaja, sama se kupie
    ale po drodze mam 2 eventy, nie liczac dzisiejszej pełni 8)

malina080870 i feniks1414 lubią to.
  11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a może młyn mieli paszę dla wszelakich stworzeń kombajn sam zbiera bez logowania a adwentowe prezenty - pootwierasz wszystkie naraz zrobisz przeciąg i otworzysz stodołę wszystko samo się robi nawet nie trzeba się logować - to takie Mikołajkowe farmerskie życzenie :D - kibicowałam wielu osobom a ich nie ma na liście - i co? oddali prawie wszystko i nie dostaną nic ?

feniks1414 lubi to.
  12. wojtek130977

wojtek130977 Forumowy żółtodziób

WLASNIE MNIE ZBLOKOWALI NA 30 DNI ALE JAZDA NA MAKSA!!!!!! CHYBA IM SZKODA BYŁO TYCH MOJCH ROZOWOSCI Z LISTY MNIE WYWALILI WIDOCZNIE ZA MAŁO POSMAROWAŁEM 50 MIL SIANOGROSZY STODOŁA PUSTA AZ WIATR W NIEJ TANCZY NIE STARCZYŁO BYŁE NA TOP-1000 NA 408 MIEJSCU MOZE TRZEBA BYŁO ZAGADAC Z JAKIMS MODERATOREM ,ALE ZABAWA BYŁA PRZEDNIA GRUNT TO UCZIWOSC NIECH ZYJE FARMERAMA HIP HIP HIP HURA!!!

malina080870 i renia111979 lubią to.
  13. ryzio

ryzio Weteran forum

graficzka jak dla dzieci, ciągłe błędy a tu nagle wzięli się za blokady z jakiś bzdurnych przyczyn...Bo co? Bo mąż żonie skrzyneczkę przesłał? albo perfumki? Przecież to nawet śmiesznie brzmi. BP wyżej ... niż .... ma. Szkoda, że nie mogę tego tutaj napisać w całości.

Sookie i .Farmeria. lubią to.
  14. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Było tyle fantastycznych emocji, kibicowania, trzymania kciuków i nagle.......strasznie mi przykro, że tyle osób wypadło z listy, ja jednak wierzę, że wszystko się wyjaśni i Wasza harówka nie poszła na marne......będzie dobrze..musi!!!
    Trzymajcie się!!!

chomcio40 lubi to.
  15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Te kropeczki ładnie się rymują.
    A w temacie zabronionych działań, to jakiekolwiek boty i schizofrenia z kontami (multi) - to byłoby zrozumiałe.
    Samo przesyłanie prezentów oraz polowanie na okazje na targu - raczej nie.

Pochwała dla moderatorów za uwolnienie emocji graczy wyrażanych na FF - OK.
    Wywalanie cichcem z listy top bez uzasadnienia na FF przyczyny, brak odpowiedzi od PT, wprowadzanie zmian po cichaczu (vide działanie kerestola i białej niewinności) - to są błędy "tfórców" i to oni powinni ponosić kary.

Gracz, który potrafi efektywnie wykorzystać "mechanizm" gry powinien być za to nagradzany i premiowany a nie banowany !
    Oczywiście, jeżeli jest to w zgodzie z zasadami gry.

16. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Dobrze napisane, kiedys pisała na forum jakś Babcia że zblokowali jes konto bo dostała skrzynke z narzędziami od wnusia, jak w zyciu, na Babulkę w markecie rzucaja się ochroniarze bo zjadła wafelka, i dostaje wyrok, a ci z Wiejskiej, miliony w kieszeń i jest Gitara

17. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Jedno jest pewne: dożynki dostarczają wyjątkowo silnych emocji 8) Wielka szkoda, że nie tylko pozytywnych :(

kabokazekana lubi to.
  18. dolomicik

dolomicik Czeladnik forum

Czy ktoś może mi odpowiedzieć, ile standardowo się czeka na odpowiedź od PT?
    Od wczoraj mam zablokowaną farmę i zero wyjaśnień. Byłem na liście, ciekawe co przeskrobałem?

19. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Ja czekam od wczoraj od 16-ej.

20. dolomicik

dolomicik Czeladnik forum

Albo siostra bratu przesłała na GT co wartościowsze rzeczy, bo kończyła grę..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.