Lista Top 1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tarantula66, 26 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Dlaczego na mojej liscie Top, ktora mam w miescie tam, gdzie oddawalam slonecznik i nie tylko do eventu jest tylko 538 pozycji graczy...jak mam wziac udzial w tej zabawie, skoro nie moge sledzic tych ostatnich pozycji? Rozumiem, ze na forum jest podawana co jakis czas lista, ale to tez jest problem, bo musze za kazdym razem jej szukac, dlaczego nie moze byc tak, ze jest jedna lista, ktora sobie otwieram i jesli gracze beda wplacac, to beda sie po prostu zmieniac tylko ich kwoty i wtedy latwiej byloby dla wielu graczy sledzic ta koncowke listy, ktora, przypuszczam, interesuje nie tylko mnie.
    Pozdrawiam.

2. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Czy taką niepełną listę masz zarówno przy użyciu suwaka, jak i przewijania kółkiem myszy?

3. tarantula66

Przy uzyciu myszki i suwaka mialam niepelna liste, ale teraz sprawdzilam i przy uzyciu suwaka nadal lista jest niepelna natomiast przy uzyciu myszki pokazuje sie pelna, ale myszka bardzo powoli mi sie przesuwaja pozycje i chyba bym zwariowala jakbym w takim tempie miala za kazdym razem isc na koniec listy.

4. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

To może zaproponuję inne rozwiązanie, a mianowicie kopiowanie listy do notatnika. Klikasz na listę prawym przyciskiem myszy i wybierasz opcję "zaznacz wszystko", następnie prawy przycisk i opcja "kopiuj", a potem wklejasz to do notatnika - powinno od razu wyświetlić ostatnie miejsca na liście :)

5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Ja też mam problem bo raz ta lista działa a raz nie [ więcej nie działa jak działa] ani suwakiem ani myszką
    Uważam że jest nie fer w tak poważnej zabawie
    W tamtym roku było to samo ale było 500 graczy a teraz jest 1000
    Czy BB robi coś w tym kierunku żeby nie było utrudnień ???

6. tarantula66

Dziekuje MOD_November, zrobilam jak radzisz, skopiowalam liste, ktora wyswietla sie u mnie, ale tez tylko 532 pozycje sie skopiowaly, przez chwile, wczesniej , jak przesuwalam myszka to pokazalo mi 1000 pozycji (suwakiem tylko 532), a teraz znowu i suwakiem i myszka pokazuje tylko polowe Listy Top i nie wiem juz co mam robic, chyba zrezygnuje z udzialu w tej zabawie, poniewaz nie mam az tyle towaru, zeby zapewnic sobie miejsce na poczatku Listy, a sledzic koncowych pozycji nie moge, wiec nie bede wkladac towaru w ciemno :(:(

maria5510 - mam tak samo...wiecej nie dziala niz dziala i zgadzam sie z Toba w 100 %, ze jest to wielce niesprawiedliwe, bo kazdy powinien miec rowne szanse wziecia udzialu w TOP 1000 no i teoretycznie niby tak jest, ale w praktyce calkiem inaczej to wyglada.
    Pozdrawiam serdecznie i mocno trzymam kciuki za wszystkich "walczacych" a szczegolnie za ankagdw :):)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tarantula66 przykro mi,że suwak nie działa tak jak powinien,widocznie co naprawią to znowu się psuje :(U mnie dzisiaj,jak zajrzałam pierwszy raz,to w ogóle nie działał,teraz działa i przesuwa się do końca listy.Najlepszy choć niewygodny sposób,to ten który podała MOD_November,skopiowanie listy i wklejenie do notatnika.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

8. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja do tej pory mogłam przesuwać scrrolem, po kliknięciu na środek tabelki, teraz już w żaden sposób nie da się :(

9. SMOD_Atena

yvonnege_myślę,że programiści starają się naprawić ten suwak,ale jak widać nie jest to takie łatwe.
    U mnie przy jednym wejściu suwak działa,wychodzę,wchodzę drugi raz i nie działa i tak na zmianę.
    A skopiować listy do notatnika też nie możesz?

10. tarantula66

Dziekuje MOD-om za poswiecony mi czas...probowalam skopiowac, ale kopiuje sie tylko tyle, ile widac czyli polowe :(
    I wyszlo na to, ze nie biore udzialu w Top 1000 :(:(
    Nie mam wiecej pytan.
    Pozdrawiam cieplutko przesylajac same serdecnosci.

tarantula66

11. SMOD_Atena

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.