lista top 10

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -norbijas-, 12 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mam pytanie odnosnie tej listy,,,,
    kiedy ujrzymy zauktualizowana liste ???
    skrypt zabral przeciez "nadprogramowe" pd wiec coz stoi na rzeszkodzie by ja zobaczyc...

Alutka lubi to.
  2. -bulinek30-

-bulinek30- Mieszkaniec forum

..pewnie to, kto (nazwa graczy) wykorzystał błędy w grze aby go potem nie "stygmatyzować"

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

-norbijas-, skoro lista nie została opublikowana, to znaczy, że proces najwidoczniej jeszcze się nie zakończył. Mogą się np. pojawić ew. odwołania Graczy.

Czy masz jeszcze pytania?

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moglabys podpytac u gory jak to wyglada z skryptem,,czy jego dzialanie juz sie zakonczylo no i druga sprawa sprawa kiedy,zobaczymy wiarygodna liste top 10
    wiarygodnosc listy,,nie moze dawac prawa do tego...

Alutka lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

-norbijas-, podpytać możemy, ale nie wiem czy odpowiedź będzie szybka - weekend. Jeśli pojawią się jakieś nowe komunikaty, zostaną opublikowane w Ogłoszeniach. Skoro nie masz już nowych pytań, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.