lista rzeczy na wymiane w evencie GT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagma, 24 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Dzien dobry,
    czy lista, ktora jest podpieta do ogloszenia jest aktualna? Nie ma na niej zagrody dla zolwi i itemow z eventu wedkarskiego, najnowszych drzewek z TS'ow.
    Bede wdzieczna za odpowiedz:)

blazers lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zagma, z tego co wiem to podana lista jest aktualna (gt-lipiec 2015). Oczywiście jeżeli otrzymamy jakieś dodatkowe informacje zostaną one zamieszczone na forum. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

SMOD Wadera ale dziobaki weszły do gry w marcu ..a w FAQ pisze że "nowości" odblokowują po 4 miesiącach ..:) ..mam nadzieję że lista się jeszcze zmieni ..:)

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Tez zauwazylam naglowek listy lipiec 2015, ale ona jest kropka w kropke jak ta z czerwca, stad bylo moje pytanie.
    Na dzis wszystko jasne, mozna zamykac
    Dziekuje:)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro na dziś wszystko jest jasne i dostałam zgodę na zamknięcie tematu to zawieszam kłódeczkę. :)
    Jak już pisałam, jeżeli coś w sprawie listy się zmieni to taka informacji na forum na pewno się pojawi. :)
    Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego, i może trochę chłodniejszego niż u mnie, popołudnia. :)

zagma i amber♥ lubią to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Właśnie otrzymałam informację że lista została częściowo zaktualizowana. Obecnie lista dotycząca wymian/podarków została zmieniona, handel zostanie wkrótce zmieniony. :)
    Życzę wam samych udanych wymian w balonie podczas tego G&T. :)

toDzasta, amber♥ oraz zagma lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.