Lista podarków i wymian

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 15 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Jak w temacie. Nie wiem o co chodzi, :oops::oops::oops: z tymi wymianami;)
    Przeglądałam listę i nie wiem co o tym myślec:oops: jest Magiczny strach na wróble, przy którym jest słynny + ( aprobata) na wymianę i zaraz pod nim jest drugi Magiczny Strach na wróble :oops::oops: No i teraz mam dylemat :sleepy: Można w końcu stracha wymieniać, czy nie ????? a może w czeluściach paska mamy 2 różne strachy :eek::eek::oops: ????
    Podobnie pisało z Poziomkowcem :) były 2 minusy i plus :) tzn, zwykły poziomkowiec można wymienić a te XL i XXL ( bo chyba o nie chodzi )nie da się wymienić :) Chyba dobrze rozumuję :oops: ?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-Margo-s-, jak już pisałam w kilku innych tematach, odnośnie listy G&T, dopytujemy o te rzeczy. Gdy otrzymamy jakieś informacje lista zostanie zaktualizowana. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

SMOD Wadera ;) no ja wiem, że dopytujecie ;):p, ja też dlatego dopytuję ;) bo niektóre rzeczy są nie jasne ;)
    Oki, można temat zamknąć :) jutro w praniu dowiemy się co można a czego się nie da wyrzucić xD

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję za wyrozumiałość, a skoro można to zamykam temat i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.