lista gt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 7 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

wyświetla mi się lista ze stycznia.. i pytanie moje - też brakuje od sekwoji xxl któa jest już od jakiegoś czasu w grze... i co z np z megastajnia i drzewami zosi ? czy będzie kiedyś możliwość wymiany bądź powtórnego zakupu ?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Lista rzeczy dopuszczonych do wymiany jest ustalana przez twórców gry. Oni decydują co i kiedy będzie można wymieniać podczas G&T.
    Jeśli chodzi o megastajnię i inne megazagrody oraz drzewa nawozowe do tej pory nigdy nie podlegały wymianie. Czy kiedyś to nastąpi - takich informacji nie mamy.
    Nie posiadamy też żadnych informacji, czy będzie możliwość zakupu tych przedmiotów w najbliższym czasie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

a co z lista ? czy to jest aktualna lista? bo trochę mnie dziwi że na poprzednim gt były rzeczy które teraz nie są dostępne.. macie moc żeby to sprawdzić , dowiedzieć się czegoś ?

4. MOD_Zła

W styczniu G&T nie było, więc nagłówek pewnie miał dotyczyć lutego
    Sprawdzimy to jeszcze i Lista ewentualnie będzie zaktualizowana. Bardzo proszę o cierpliwość.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

ok dziękuję za odpowiedź. prosiłabym także o wyraźne info pod tabelką albo jakąś notkę dotyczącą megastajni... temat można zamknąć :)

6. MOD_Zła

Proszę bardzo :)
    Temat zamykam i udanego G&T życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.