Lis/Rekrutacja forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika XxPigielxX, 10 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. XxPigielxX

XxPigielxX Okazjonalny autor

Witam Szanownych użytkowników czytających owy wątek.
    Mam pytanie odnośnie lisów jak i rekrutacji na moderatora forum.
    Może najpierw zaczniemy od zwierzaka :)

A więc co do lisów.. w tabeli ,,Farmeramy'' na temat zagród lisy oznaczone są jako zagroda specjalna. I moje pytanie skierowane do was jest następujące, kiedy takowe zwierzę mogę odblokować? Nie uwzględniam w tym momencie wymaganego poziomu farmera, nie mniej jednak słyszałem coś że są one dostępne na specjalnych wydarzeniach. Jeśli tak to wiecie może na jakich?

Co do pytaniu rekrutacja na moda forum, na koncie XxPigielxX zarejestrowałem się w ubiegłbym roku Czerwiec,Lipiec bodajże. Na dzień dzisiejszy mam 16 lat a w farmę pogrywam od roku 2010. Wiem, czytając datę większość by mnie wyśmiała w odpowiedzi lecz to prawda.
    Konto .Igor03. należy niby do mojej osoby, ale tak naprawdę od początku istnienia owego konta mama zajmuję się farmą. Nie ukrywam też często na nim kiedyś grałem ale wiadomo coś z czasem się nudzi … . W opisie rekrutacji jest opisane że należy posiadać minimum 18 lat.
    Czy 16 może przejść jeszcze w tłumie czy nie bardzo?
    Co do wiedzy na temat farmy to myślę że podstawy na pewno znam w końcu gram od 2010 (może nie wbijam od tamtego czasu codziennie) ale od czasu do czasu dla zabawy czemu nie.

Jeżeli wiek jest koniecznie wymagany na 18 zaczekamy i spróbujemy później ;)
    Z poważaniem XxPigielxX

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2018
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Każdy wątek powinien poruszać jedną tematykę. Jednak zważywszy na szczególne okoliczności, którymi zakończę, odpowiem pokrótce na obapytania.
    Zacznę więc od lisów, które są zagrodą specjalną. Nie można jej więc zakupić w Galerii Handlowej, a zdobyć np. w Zagadkowych zagrodach lub Atrakcyjnych zagrodach. Więcej informacji o zagrodach i możliwościach zdobycia znajdziesz w poradniku. Mogą pojawić się również inne sposoby, o czym będziemy informować w ogłoszeniach i poradnikach
    Jeśli zaś chodzi o drugą kwestię to nie mieliśmy jeszcze tak młodego Moderatora. Wiedzę na temat gry pominę, jednak musisz koniecznie ponownie zapoznać się z Ogólnymi Warunkami Handlowymi i Regulaminem gry. Wspólne korzystanie z jednego konta oraz udostępnianie danych dostępowych, przekazywanie konta w grze jest niedozwolone, zatem przyznaję punkty karne. W związku z blokadą temat zamykam.

cyfrzakk lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.