Linki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Na starym forum można było podać link, który odnosił się do konkretnego postu tzn. w prawym rogu nad postem była cyferka, klikało się na nią, następnie kopiowało link.

A teraz jak wykonać powyższy opis,żeby konkretny post podlinkować?

2. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

carlain nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale masz w prawym dolnym rogu kratkę, i numer postu ;) kopiujesz adres odnośnika i wchodząc w podany link przenosisz się pod dany adres :) Hmmmm... trochę mętnie tłumaczę :D

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-Margo-s- bardzo dobrze, dokładnie o to chodzi :) np tutaj Twój post to #2

4. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

carlain21 wiem o co Ci chodzi ale jak próbuje to zrobić to zamiast np Twojego posta to to kopiuje cały wątek....

5. carlain21

Widzę #i cyferkę opis(permalink) co oznacza? Zrozumiałam wszystko,jeszcze tylko niech ktoś z"góry" potwierdzi:)

KLIK Vaiot to link to Twojego posta, tak myślę:). Można i cały wątek,ale czasem tylko konkretny post chcę:)

6. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

7. Tak sie podlinkowuje na nowym forum, jak juz przetestowałyście :)

8. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Wiesz co.... na starym forum to ten post był po prostu osobno a teraz wydaje mi się że jest tak iż pokazuje cały wątek ale na samej górze jest post który wybrałaś np w tym wypadku mój - chodzi mi o to że pokazuje wątek od danego posta

9. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Vaiot, chyba masz rację :) ważny dla nas post będzie pierwszy :) Trochę to dziwne, ale na pewno się przyzwyczaimy ;) a może to jeszcze nie jest ostateczna wersja i gdzies jest jakiś punkcik, którego jeszcze nie mamy rozpracowanego.

10. carlain21

Dokładnie jest tak jak napisałaś:)

Uczymy się powoli,ćwicząc i zadając pytania:D

Tak masz całkowitą rację, też zauważyłam to jak podałam linka z Twoim postem:D

11. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

no to super że się wyjaśniło :) i ja się czegoś dowiedziałam :p

12. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Dziewczyny.. a macie może link na stare forum :( szukam i szukam .....:oops::oops::oops:

13. carlain21

Mam:)
    Forum

14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

15. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Dziękuję ślicznie :) Zanotowane dla potomnych :D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.