Limit wejściówek.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 20 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry:).

Chciałbym zapytać czy istnieje jakiś limit darmowych jak i imprezowych wejściówek które mogę mieć? Zazwyczaj mam tak, że jak jakąś dostanę to od razu kręcę kołem (bo lubię:D), a wczoraj widziałem jak któryś z moderatorów wstawił screen jak miał ich już 1000 no i pomyślałem że może ja coś uzbieram :). Czy taki użytkownik jak ja też może tyle uzbierać czy tylko konta moderatorów mają no limit?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj fkamil.

Na darmowe wejściówki (zielone) jest limit - 99 sztuk, jeśli otrzymasz np. ze skrzyń ponad tą liczbę to przepadną. Na imprezowe wejściówki nie ma limitu, czyli możesz zbierać nieograniczoną ilość. Wszyscy mamy te same zasady w grze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  3. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie chciałem nikogo urazić oczywiście, że są jakieś ulepszone konta moderatorów, czytałem kiedyś na forum, że po prostu są jakieś konta testowe na których można trochę więcej oczywiście dla testów i pomyślałem, że może ten screen jest właśnie z takiego konta. Nie mam więcej pytań, dziękuję serdecznie i pozdrawiam :).

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Konta testowe nie mają żadnego znaczenia dla Graczy, tam jak nazwa wskazuje wykonuje się wyłącznie różnego rodzaju testy, Moderatorzy na nich nie grają.

Również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.