Limit sówek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agbiko, 2 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Witam
    Mam pytanie. Ile maksymalnie sówek można mieć na poczcie, bo zorientowałam się, że mi poznikały jakieś stare wiadomości. Nie widzę nigdzie w poradniku informacji na ten temat.

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Nie wiem, ale jak kasuję to po 60, a potem się dopiero pojawiaja te starsze, które zostały "usunięte" przez te nowe, ale nie wykasowane wcześniej przeze mnie.

3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

To by znaczyło, że te stare się nie usuwają tylko "chowają" tak jak oferty na targu?

4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dokładnie tak , jak wywalisz te co masz na "widoku" pojawią się poprzednie.
    Jak nigdy nie były kasowane to w ten sposób możesz się cofnąć do tych z początku gry.

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Yaris_123, blazers

Dziękuję Wam za pomoc i temat można zamknąć. Chociaż proponowałabym jakąś wzmiankę o tym w poradniku. Tyle lat gram i dopiero teraz, kiedy szukałam konkretnej wiadomości zorientowałam się, że widać tylko te nowsze. :)

6. Dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.