Likwidacja zbiornika na wodę na farmie i Bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MobilisA075, 11 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

To jak?

1. tak

4 głos(ów)
    36,4%
  2. nie

7 głos(ów)
    63,6%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Mam pomysł na likwidację zbiornika na wodę w wieży. Woda powinna być za darmo i nieograniczona, jeżeli sieję np. eventówkę na małych polach to co chwila trzeba napełniać zbiornik.

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a jakie rozwiązanie widzisz dla graczy premium, którzy mają nieograniczony dostęp do wody?
    czy dla nich przewidujesz jakąś dodatkową rekompensatę?
    czy taka opcja byłaby bezwzględnie dostępna? czy po wykonaniu jakiś misji? odblokowaniu na drzewie mądrości?

uzupełnij, proszę, pomysł do jutra do godz. 14

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

W niczym mi kupno wody nie przeszkadza,a sieję zawsze na małych polach.Głosuję na nie.
    Trzeba też pamiętać,że pojemność zbiornika wody,wpływa na ilość produkowanej sp i w dzielnicy rzemieślniczej.Jak chcesz ten problem rozwiązać,przy zdjęciu ograniczenia zbiornika?
    Jeśli już coś robić przy zbiorniku wody,to można go powiększyć,tak jak ma to miejsce z nawozem.

4. .latka.

.latka. Stały bywalec

tez jestem na nie,a jak masz problem z sianiem na malych polach to siej na duzych :p

marek789 lubi to.
  5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czas na dopracowanie i uzupełnienie pomysłu minął.
    Pomysł nie został dopracowany, więc temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.