Liczniki czasu - problem.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Goldmaster82, 23 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Oczywiście zaczynam od pytania czy ktoś tak jeszcze ma.
    Chodzi o to że jak najedzie się kursorem na pole licznik czasu nie zmienia się. Miałem raz 3 minuty do zebrania - czekam i czekam i ciągle 3 minuty, dopiero po przejściu na inne pole i powrocie okazało się że rośliny gotowe do zbioru już są. Teraz po zasianiu licznik pokazuje 1g 36m do zbioru, odczekałem z 10 minut i nadal tyle samo. W szklarni licznik również nie drgnie choćby o minutę mimo długiego się wpatrywania.
    Zaznaczam, że oczywiście odbyłem rytuał czyszczenia wszystkiego, nawet restart komputera dołożyłem od siebie ale po każdym zalogowaniu jest to samo. Wszelkie liczniki się zatrzymują jeśli nie przełączymy na inną planszę. Niby nie jest to wielki problem ale kilka razy się oszukałem ze zbiorami na czas.
    Tak więc rytualne pytanie: "czy ktoś tak jeszcze ma?" :)

2. Aż się boję napisać że u mnie nic takiego się nie dzieje ,właśnie sprawdziłam na zasiewach i dodatkowo marchewkę posadziłam jako krótko rosnącą i wszystko jest ok czasy pokazuje prawidłowe bez przechodzenia na inną łąkę :)
    Skoro wszystko masz zrobione według ...PORADNIKA ... to napisz do Pomocy Technicznej tam sprawdzą konto i się wyjaśni po czyjej stronie tkwi problem :)

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Kleo, ja też mam taki problem, a ciasteczka czyszczę regularnie. Czytałam w innych wątkach, że innych farmerów też dotknął te problem.

Goldmaster82 lubi to.
  4. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

No więc potestuję jeszcze trochę na moich polach a jak nie pomoże to napiszę do PT, bo wygląda na to że to coś u mnie tylko wystąpiło.
    Dodam jeszcze, zauważyłem że podobnie mam też w młynie.

5. { Monia} tutaj nie chodzi tylko o znienawidzone przez Was ciasteczka ale czasami warto też wyłączyć niepotrzebne programy które mogą spowalniać płynność gry, ponieważ ma ona duże wymagania techniczne i czasami trzeba coś poświęcić żeby nie mieć problemów technicznych :)

Goldmaster82 czy masz jeszcze jakieś pytania ??:)

6. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Pytań nie mam - dzięki.

7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Poszłam za tą radą, wyłączyłam to co miałam w tle i pomogło. Ale ciasteczka dla pewności też wyczyściłam. Pewnie było chwilowe.

8. Bardzo proszę i skoro można to zamykam :)

Cieszę się że na coś się przydały moje rady :) miłej i spokojnej gry więc życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.