Liczba wypadajek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika =kalina=, 9 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ostatnio zastanawiałam się nad pewną kwestią, przy tym evencie szczególne, a w poradniku o wypadajkach nie znalazłam:
    Pomijając kwestię losowości, to czy jest opcja, żeby z jednego pola wypadły dwie takie same wypadajki?
    Na animacji widać czasem, że wypadnie np jednocześnie sól, deska i wypadajka eventowa, ale czy jest opcja, że na przykład z 40 SP wypadnie 41 czapeczek czy desek?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z jednego pola wypaść może kilka różnych przedmiotów, ale takie same z jednego pola nawet super podwójnie raczej nie wypadają, a przynajmniej ja nigdy czegoś takiego nie zauważyłam, maks z jednego pola to jedna "wypadajka" np...czapeczka czy deska.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

No właśnie o to pytałam, bo też nie zauważyłam, ale jakoś oficjalnie nie jest określone
    Na przykład w tym evencie z 200 małych pól wypadło mi 56 czapeczek, a po postawieniu 50SP będzie max 50, czyli nieopłacalne :)

Pozdrawiam Atenko
    Kłódeczka

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Też z tych najdłużej rosnących roślin wypadło mi ok 60 czapeczek z 200 małych pól tak że jednak więcej niż wypadłoby np.. z 44 super pól.

Również pozdrawiam, kłódeczkę wieszam i miłej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.