Licencja sezonowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Stawisia97, 15 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Stawisia97

Stawisia97 Forumowy żółtodziób

Witam. Mam pytanie odnośnie zakupu licencji sezonowej. Jak wygląda sytuacja w momencie gdy mam np. 26 poziom w sezonie i zakupiłabym dopiero teraz licencję sezonową. Czy dostanę wtedy wszystkie przysługujące dodatkowe nagrody od poziomu 1 do 26 (chodzi mi o nagrody z licencją) czy tylko dostanę te, które dopiero będę zdobywać? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Tak jak jest napisane w poradniku:

"Od czasu zakupu licencji, dodatkowe nagrody są dopisywane po osiągnięciu wymaganej dla tego pułapu liczby punktów. Pojawia się również przycisk do odbioru zaległych dodatkowych nagród, jeśli przed zakupem licencji zakończono już jakieś zadanie w tym sezonie.
    80 PNS można odbierać z planszy co 20 godzin, nie są one dopisywane automatycznie!"

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Stawisia97

Stawisia97 Forumowy żółtodziób

Nie. Już wiem wszystko, dziękuję :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.