licencja sezonowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mila68, 10 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mila68

mila68 Aktywny autor

chcę odblokować nagrody licencji sezonowych odsyła mnie do zakupu florenów, jak mogę odblokować licencję?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nagrody licencji sezonowej otrzymasz jeśli zakupisz pakiet licencji sezonowej:

Pakiet licencji sezonowej
    Cena - 19,99 PLN
    W przypadku Graczy mających czynny Pakiet Premium - 11,99 PLN
    Możliwy jednorazowy zakup

W Sezonie plażowym zakup pakietu daje:
    · dostęp do dodatkowych nagród na każdym pułapie (nagrody licencji sezonowej)
    · 80 punktów nagród sezonowych co 20 h

Po zakupie pakietu na planszy sezonu pojawi się dodatkowy przycisk:

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Sezon plażowy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. mila68

mila68 Aktywny autor

nadal nie otrzymałam odpowiedzi, klikając na przycisk zakupu licencji przekierowuje mnie do zakupu florenów

4. SMOD_Atena

mila68 czy klikasz na przycisk KUP?, na załączonym obrazku w czerwonej ramce:

zak.png

Zakupu możesz też dokonać bezpośrednio w Galerii handlowej wpisując w wyszukiwarce fragment nazwy pakietu:

lic.png

Czy te sposoby u Ciebie nie działają?

5. mila68

mila68 Aktywny autor

niestety nie,
    klikając w to odsyła mnie do zakupu florenów,

6. SMOD_Atena

W Galerii handlowej próbowałaś wpisać np. licencji w wyszukiwarce i nie przenosi Cię do zakupu pakietu?

7. mila68

mila68 Aktywny autor

próbowałam robiłam to już wielokrotnie, dlatego napisałam, bo tym razem jak bym nie chciała kupić odsyła mnie do florenów

8. SMOD_Atena

Czy możesz dodać w poście zrzut ekranu gdzie będzie widoczne, w którym miejscu klikasz i dokąd Cię przenosi? bez tego niestety trudno mi zgadnąć w czym może być problem.

9. mila68

mila68 Aktywny autor

ok ,dziękuję , 3 razy się przelogowałam i wskoczyło, pozdrawiam i dziękuję za pomoc

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro już wszystko działa jak należy to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.