licencja na wymianę

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 24 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Moja koleżanka ostatnio pytała mnie o licencję na wymianę. Nie może znaleźć odpowiedniego tematu na forum. Chodzi o to, jak może taką licencję zdobyć. Jest na 16 poziomie.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo proszę >>PORADNIK<< o G&T.

Na początek dostaje się po jednej licencji z każdej opcji (Są trzy opcje:Darczyńca, Wymiana Handlarz).
    Później każdego dnia mini eventu dostaje się po jednej licencji z każdej opcji.

Jeśli koleżanka chciałaby nabyć większą ilość licencji, może je zakupić za floreny.
    W poradniku są podane koszty zakupu.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

dzięki. a co do dublowania tematu to mi się coś zwiesiło w przeglądarce, dlatego dodało się dwa razy

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ok, rozumiem :) Nic się nie stało ;)

Czy masz jeszcze jakieś pytania, czy temat zamykamy?

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

zamykamy. wysłałam jej linka do poradnika. tamten można spokojnie usunąć, żeby się nie dublował. bo ja chyba nie mogę, prawda?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie, nie możesz :) Tamten watek usuwam, a tutaj zamykam.

Pozdrawiam i życzę udanego wieczorku :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.