Opinie Letnie wędkarskie szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Alan1907, to dość dziwny przypadek, który tylko >>Pomoc techniczna<< może zweryfikować... Też zbieram item systematycznie, czyli raptem raz od startu eventu, drugi raz będzie dzisiaj (w końcu item na początku ponad 40h dojrzewa), ale ta jedna skrzynka mi się dopisała...

2. Beti.43

Beti.43 Forumowy żółtodziób

Witam . Mam pytanie odnośnie talarów.Po kilku grach nie mam nawet 1 talara. Czy coś jest nie tak ?

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Hmm, u mnie jeszcze gorzej. Po 27 grach (czyli połowach) nie mam ani jednego talara... Losowość, sławetna losowość...

ania1713 lubi to.
  4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Talary są jedną z możliwych nagród w skrzynkach, lecą rzadko. U mnie pierwsze pojawiły się dopiero po 30 grach. Poza tym wg mnie nie są one aż tak bardzo potrzebne (no może na ulepszenie itemu dającego skrzynki z przynętami). Wpadają ze skrzynek inne fanty, też cenne :) A talary.... no cóż, pełna losowość i raczej dla fanów itemów ze sklepiku (chociaż akurat teraz nie ma nic ciekawego do nabycia).

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Muszę się pochwalić, zdobyłam wreszcie pierwsze talary w liczbie 95.
    Po 37 połowach.

olgs3 i Bilonge lubią to.
  6. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

bez urazy ale na 216 lvl - u znam droge do pomocy technicznej lecz tu jest pewien problem bo nie pamiętam hasła do adresu e-mail na które zakładałem to konto . poczekam troche i zobacze czy to tylko mój problem choc z tego co mi wiadomo juz dwoje sąsiadów tez mi sie o to żaliło . kolejny zbiór z itemu za 28 h a wiec zobacze czy cos sie zmieniło :sleepy:;)

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Zebrałam skrzynkę nr 2. bez problemu. Posiadam obecnie fontannę V. Po odpaleniu gałązek skracających do zbioru za niecałe 38h. Gierek 25, talary wpadły 3 razy co jak widzę świadczy o sporym szczęściu

8. Rowot

Rowot Młodszy ekspert

Również pozdrawiam i życzę pomyślnych łowów :)[/QUOTE]
    Witam.
    Dzisiaj połowiłem i okno już się pokazuje. Ogólnie dziękuję za pomoc.
    Pozdrawiam

MOD_Zła lubi to.
  9. Beti.43

Beti.43 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za podpowiedź- już myślałam ,że coś u mnie nie tak :) .Pozdrawiam i miłego dnia

10. farmermama1510

farmermama1510 Forumowy żółtodziób

skąd brać przynęty? Nie ma już roślin do oddania ani w młynie nie da się zrobić. Jak tu łowić?

11. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Poczytaj poradnik. Przynęty są do zdobycia z:
    eventów innych w postaci skrzynek albo luzem
    rybiej fontanny - itemu - skrzynka co 2 dni około

Krokodylek75 lubi to.
  12. Anhedrea

Przynęty będzie można zdobyć podczas trwania towarzyszących eventów

I proponuję poczytanie FAQ.

gosiunia007, abc2016 oraz Krokodylek75 lubią to.
  13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

A po co, jak zawsze podpowiesz? :D

14. Anhedrea

Marta, proszę się ze mnie nie nabijać :D:D:D;):pxDxD

15. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Tylko doceniam Twoje dydaktyczne talenty :)
    A w temacie: łowię i czekam na talary

16. ewanta

ewanta Komandor forum

dzień dobry/ dobry wieczór [w końcu nie wiadomo kiedy to puszczą ;) ] czy może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić co mam brać ze sklepiku skoro pnączy nie mogę - widocznie już mam. czy te wszystkie itemy są na te pnącza czy któryś jest do czegoś innego potrzebny?

olgs3 lubi to.
  17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Wszystkie są na te pnącza,ja jak zdobędę talary to biorę ulepszenia rybiej fontanny. jak na razie mam okrągłe zero talarów.

ewanta lubi to.
  18. ewanta

ewanta Komandor forum

dzięki :) mnie się udało zdobyć 95 i właśnie się zastanawiałam na co je wydać

olgs3 lubi to.
  19. dotas

dotas Stały bywalec

Witam wszystkich z wieczora. Ja mam tylko jedno ulepszenie fontanny i nie mogę go nałożyć. Próbuję na "Fontanna-ryba" ... i nic.
    Talarów też nie mam. Zrobiłam 12 gierek. Swoją drogą skąd wy tyle tych gier zrobiliście?

20. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Są 2 fontanny jedna to fontanna ryba a druga rybia fontanna.
    Rybia powinna dawać skrzynkę z przynętami.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.