Opinie Letnie wędkarskie szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To masz niebywałego farta.
    Zrobiłam 24 połowy i zero talarów.

olgs3 lubi to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Może rób całe, to lepiej będzie?
    xD:cry:xD
    U mnie tak:

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ten event wędkarski to jakieś nieporozumienie.
    Mam 25 zrobionych gier i z nagród 45 talarów, za które w tej chwili mogę kupić sobie stare itemy, których w pasku mam po kilka. Ulepszenia tej nieszczęsnej "rybiej fontanny" niestety nie mogę kupić i być może już nie kupię, bo czy wpadnie mi te 5 talarów?
    Ciągną się te 2 eventy powiązane ze sobą, że nudno i niedobrze się robi. Chyba tylko twórcy gry są zadowoleni, bo wepchnęli nam gniota, a sami mają 2 tygodnie luzu.
    Niestety nie kupię żadnego koszyczka, skrzyneczki ani pakieciku. Dla zasady.

4. saktura

saktura Forum Pro

Dla mnie ciekawszą nagrodą niż talary są SP, SN, kupon, wejściówka czy nawet głupie farmarki, bo na coś je wymienię. Talary tylko wymienię na ulepszenie fontanny, a nie robiąc całego eventu, tylko tak przy okazji jak wpadnie przynęta to i tak te ulepszenia nic mi specjalnie nie dają.

kalinamala i kaska860 lubią to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja to bym chciała zebrać tylko te 250 talarów na ulepszenie fontanny, ale na 30 już połowów nadal zero talarów.

miwi45, BiałyTrabant oraz bacowa70 lubią to.
  6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie
    u mnie na 38 połowów - 95 talarów.....mam nadzieję, ze później wpadnie jeszcze 155, chociaż na te ulepszenia

bacowa70 lubi to.
  7. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

a skąd te przynęty wypadają ,bo ja mam ich 0 i stoję a łowieniem..a talarków też 0

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Aż dziw bierze, że nie ma wyprzedaży GT.
    xD:cry:xD
    A może są w jakimśs koszyku?

9. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam i tu na chwilę.

Poczytałam i nie wiem co powiedzieć.Ja wędkuje i nawet nie patrze co tam mam,jakieś 135 talarków jest,ale jak zaglądnę do sklepiku to się okazuje że wszystkie pnącza mam. Czyli zbierać ile się da i kupić to co się opłaci ot co.Pozdrawiam i wielkich łowów życzę

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxD:cry:xD okropne i niedopuszczalne niedopatrzenie ze strony BP 8)xD W koszyczkach brak, nawet ten największy nie ma.
    Na razie mam 2 ulepszenia wykupione, oby wpadło na całość, chociaż na razie czarno to widzę. Łowić dalej lubię, nagrody ze skrzynek całkiem całkiem, ale teraz przekombinowali.

kalinamala, bacowa70 oraz hlnrys lubią to.
  11. zombie-224842

zombie-224842 Czeladnik forum

to prawda ale mi brakuje 1 itemu z poprzedniej edycji i z miłą chęcią bym go nabyła ale nie ma jak 0 talarów

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No i mamy letnie wędkarskie szaleństwo,
    siedzimy nad wodą, moczymy kije, a ryby nie biorą, no cóż prawdziwe uroki łowienia ryb.;)xD
    U mnie na 20 połowów 29 ryb i 180 talarów.
    Napisz do mnie sówkę, jak mam to Ci podaruję.:)

ania1713 lubi to.
  13. mrmotylek

mrmotylek Forumowy żółtodziób

Podpinam się do pytania... gdy złowie np. najwiekszą rybe i dostaje skrzynie to gdzie te nagrody bo nigdzie ich nie ma i tych gwiezdnych talarów też nie dostaje. Czy to jakiś błąd?

14. lilka49

lilka49 Okazjonalny autor

poprzednie łowienia były lepsze robiło się w młynie przynęty a teraz jestem zmuszona robić drugie zadanielub kupowac totalna porazka z tym łowieniem

brego1, eldena oraz bogusiania lubią to.
  15. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Tym razem na premium.
    W sumie na 39 przynęt 180 talarków.

16. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

skrzynie są automatycznie otwierane z wykonaną grą

olgs3 lubi to.
  17. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

to calkiem dobry wynik.;) ja na 24 połowy mam 45 talarow-.-:eek:

bogusiania, BiałyTrabant oraz olgs3 lubią to.
  18. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Całkiem, całkiem u mnie na 27 50GT. Całe jedno ulepszenie moje

abc2016, hlnrys oraz BiałyTrabant lubią to.
  19. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Cześć. Talarów w nadmiarze, ulepszenia wszystkie 5/5 wykupione. Napisz sowę którego itemu szukasz, podeślę gdy będzie GT :)

hlnrys lubi to.
  20. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

apropo itemu " rybia fontanna " zgodnie z poradnikiem na czas eventu mamy otrzymywac z niego skrzynki z przynętami
    cytuję :
    Dodatkowo podczas trwania eventu item będzie dawał 1 x Skrzynia z przynętami S.
    Skrzynię dostatku będzie dawał od ulepszenia 10. po zakończeniu eventu.

mój item obecnie " rybia fontanna IV " mam wystawiony i systematycznie zbieram ale nie zaobserbowałem aby choc raz wypadła skrzynka z przynetami i nie wiec co tu jest grane :oops::oops:-.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.