Opinie Letnie wędkarskie szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie też 0 talarów 8)
    ale ja się uwzięłam na ten drugi event, więc w zasadzie zwisa mi to i powiewa :p

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

w rybnym łowień 21. Talary trafiły się dwa razy! Jedno ulepszenie wykupione. Z dopalaczem z pnącza i ulepszeniami fontanna za jakieś 38 godzin z hakiem dojrzeje! Prawie jak w dowcipie o tym Sybiraku co się na lato cieszył

BiałyTrabant i kalinamala lubią to.
  3. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

witam, event trochę skubię, ale nie mogę postawić ulepszenia na rybną fontannę, czy też tak u was jest?

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiem, nie sprawdzałem, ale ulepszenie nakładaj po zbiorze, bo teraz to tylko zresetujesz czas i zbiór Ci się przesunie.

olgs3 lubi to.
  5. zombie-224842

zombie-224842 Czeladnik forum

mi ze skrzynek nie wpadają talary mimo że pisze w każdej po 45 talarów ileś razy rybki złapałam nagrody były ale bez talarów nie dostałam z żadnej skrzynki za rybki od początku eventu mam zero talarów to jak mam kupić item

6. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

dziękuję bardzo, tak zrobiłam przedtem i nie mogłam nałożyć, przelogowałam się 2x i w końcu postawiłam, dziękuję.:)

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

"Pisze", czyli jest napisane o tak:

"Nagrody które mogą znajdować się w skrzynkach:"​
    Mogą, ale nie muszą niestety :(

olgs3, kalinamala oraz hlnrys lubią to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Maryśka93 - Twój post usunęłam również tutaj. Uzasadnienie i odpowiedź podałam w sąsiednim wątku: KLIK.

9. Rowot

Rowot Młodszy ekspert

Witam.
    Mam problem w evencie. Nie pokazuje się automatycznie skrzynie, przez co nie wiem jaką nagrodę dostałem za zdobycie odpowiedniej ilości ryb. Łowiłem już sześć razy, w tym złowiłem też dwa Marliny z przynęty premium i nie pokazało się okienko automatyczne o danej nagrodzie.

BiałyTrabant lubi to.
  10. MOD_Zła

Sprawdziliśmy na kontach testowych i wszystko działa prawidłowo. Nawet przy wyłączonych opcjach okienek pop-up.
    Jedyne, co mogę na chwilę obecną doradzić, to zastosowanie się do wskazówek z Poradnika: Gdy gra nie działa
    Jeżeli to nie pomoże, to pozostaje napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej

11. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

ja mam to samo,nie pokazuje mi talarów i skrzynek,nic nie moge kupic,mam nadzieje,ze ktos kto to wymyslil zrekompemsuje nam straty i kupimy itemy do pnaczy

12. MOD_Zła

Skrzynki otwierają się automatycznie i zawarte w nich nagrody są wyświetlane w okienku, które wyskakuje po ich zdobyciu.
    Talary mogą, ale nie muszą znajdować się w tych skrzynkach. Nagrody ze skrzynek są losowe.

Jeszcze troszkę jest ich do zdobycia i mam nadzieję, że każdy dostanie ich potrzebna ilość :)

kalinamala lubi to.
  13. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Co mitu Pani pisze głupoty,że talary mogą być lub nie ma jak ja przed zagraniem naciskam skrzynkę i widzę co mogę dostać za taką lub inną złowioną zdobycz i tyle razy już zagrałam ,że powinnam mieć ponad 250 talarów jak nie wiecej !!!>:(

BiałyTrabant lubi to.
  14. Rowot

Rowot Młodszy ekspert

Poradnik: Gdy gra nie działa zastosowany i zgodny. Zaobserwuję jeszcze, a gdy dalej będzie problem, zgłoszę do Pomocy Technicznej. Dziękuję i pozdrawiam

15. MOD_Zła

Piszę zgodnie z tym, co jest podane w Poradniku. Znajduje się w nim takie zdanie: "Nagrody które mogą znajdować się w skrzynkach". Zgodnie z nim jest możliwość zdobycia talarów, ale nie jest to nagroda gwarantowana.
    Proszę o zapoznanie się z treścią Poradnika i przeczytaniem wcześniejszych wpisów w tym wątku :)

Również pozdrawiam i życzę pomyślnych łowów :)

Marrylan i tigre lubią to.
  16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jacyśmy to dziś uprzejmi 8)
    Aż poszłam "nacisnąć skrzynkę"...
    ... i takie coś sobie przeczytałam:

Dla ułatwienia na czerwono zakreślone najistotniejsze elementy tych "głupot".
    Jak widać niejedna pani potrafi pisać głupoty.

Miłej gry życzę.

17. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Ja wcale nie narzekam na brak talarków.
    Z jednej przynęty luksusowej 3 Marliny i taka nagroda.

18. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie rześko :music:
    Zajrzałam do tego sklepu (tak - dopiero dzisiaj) i stwierdzam, że nic mnie tam nie interesuje, w związku z czym cieszę się, że wypadają inne bardziej (moim zdaniem) wartościowe i przydatne fanty :)

ania1713, BiałyTrabant oraz olgs3 lubią to.
  19. saktura

saktura Forum Pro

Robię tak na "odwal się". Na 11 gier wpadło 140 talarów

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie wiem jak robię... Chyba normalnie xD Na 21 połowów nie dostałam ani złamanego talara... trudno, szat z tego powodu nie rozdzieram, inne nagrody, które wpadają za złowione rybki są całkiem, całkiem:music:

ania1713 i olgs3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.