Opinie Letnie wędkarskie szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

skrzynki otwieram na bieżąco...

Anetta41 i olgs3 lubią to.
  2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    ja stanęłam na 86 skrzynce , wszystkie zadania robiłam
    trudno nie uda się dotrwać do końca , jedno jest pewne za floreny nie kupię skrzynek
    bo 140 floreny nie tak łatwo jest zdobyć i trzeba je jeszcze posiadać
    pozdrawiam

bogusiania i tereska1108 lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Sprawdź poradniki i zdobyte nagrody pnącza

sporo Ci brakuje :(
    a robiąc wszystkie eventy plus pilnując rybiej fontanny ( do 5 razy przynajmniej zbiór ) dało się uzbierać przynęty na całość

Tu wyliczenia MOD_Marion
    https://board-pl.farmerama.com/inde...karskie-szaleństwo.69061/page-12#post-2036497

Anetta41 lubi to.
  4. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

skrzynki zbierałam wszystkie rybią fontannę mam ulepszoną do piątego poziomu
    wszystkie zadania robiłam , więc sama już nie wiem co poszło nie tak

bogusiania i agniecha$ lubią to.
  5. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Przeszło 100 połowów za mną... otrzymałam w sumie 135 talarków, tyle by kupić 2 ulepszenia....myślałam, że te minimum 250 talarków każdemu wpadnie.....ech......

bogusiania i olgs3 lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. alekar

Ja też zrobiłam wszystkie misje, boczne paski, ulepszałam i zbierałam rybią fontannę i nawet kupiłam 1 skrzynkę za 10 FL, z której dostałam 1 zwykłą przynętę :( i mam tylko 82 gry.

Żeby skończyć musiałabym kupić 18 skrzynek za 180 FL... rezygnuję i kończę wędkowanie.

bogusiania, olgs3 oraz Anetta41 lubią to.
  8. agniecha$

Niestety nie zrobiłaś wszystkich :( i dlatego Ci brakło przynęt

Nie udało Ci się dokończyć wielkich łowów
    stanęłaś na 96 zadaniu i nie tknęłaś misji weekendowej
    pamiętasz miałaś wyjazd i był bardzo udany :)

Anetta41 lubi to.
  9. alekar

Fakt, wyjazd był udany :p
    nie zrobiłam misji ze szpulkami latawca, ale tam były tylko 3 przynęty i 2 skrzynie.

agniecha$ i Anetta41 lubią to.
  10. agniecha$

Tak i wielkie łowy
    nie do końca się udało i straciłaś 21 skrzynek

ale co tam ważne że wyjazd był udany :)

Miśkowo, alekar oraz Anetta41 lubią to.
  11. bogusiania

bogusiania Weteran forum

No i brakło dokładnie 3 przynęt do zdobycia drugiego pnącza :( Stanęłam na 96 łowieniu. Zrobiłam wszystkie eventy towarzyszące, ale faktycznie w evencie Wielkie łowy III robiłam opcję "Różnice" i choć zdobywałam przeważnie po 95 pkt, to jednak było mało i straciłam kilka skrzyń z przynętami. Mogłabym kupić 2 skrzynie z przynętami za fl, ale tutaj znowu brakuje mi zwierząt hodowlanych do misji w spółdzielni, żeby zdobyć brakujące fl - 1 świnię latającą lub 1 krowę teksańską i 1 krowę kosmiczną na moim targu nr 12, bo ich niestety nie ma :( Trudno, szkoda, chociaż jedno pnącze mam. Tak niewiele brakło i tak dużo.

Anetta41 lubi to.
  12. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Mi zabrakło 2 skrzyń do pnącza :(
    Dają te weekendówki, że myślą, że mamy zapasy nawozów i 100%, nie będę urlopu brać, żeby rośliny siać, firma myśli, że cały dzień wszyscy siedzimy przed kompem

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas eventu minął, dziękujemy za opinie. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.