Opinie Letnie świetliki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 19 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja bym prosiła o dokładną odpowiedź, czy wszystkie lampiony gasną czy tylko te z zrealizowanej kombinacji.
    Bo jakoś mi to nie pasuje. Na zapalenie lampionów był zużyty towar i w sumie przepada w nicość.

2. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ja odpaliłem jedną kombinację, zrealizowałem ją, a lampiony nadal się świecą, więc już nie wiem jak to jest...

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Kliknij w pole z zielonym ptaszkiem i odbierz nagrodę.

4. Anhedrea

Najedź na tą kombinację i czy masz przycisk Zrealizuj?

5. Miśkowo

No tak, zapomniałem jednak ją zrealizować;) teraz wszystko już zgasło:(

robins71, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Miśkowo, kliknij teraz na dole w to pole z zielonym ptaszkiem - po prawej pojawi się informacja o nagrodach i przycisk Zrealizuj. Dopiero jak klikniesz go - kombinacja będzie zaliczona.

7. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

A wyskoczył ci komunikat "czy chcesz zrealizować kombinacje i zresetować lampiony"(czy jakoś tak) W imię nauki sprawdziłam i użyte jak i"niewykorzystane" lampiony przepadają...oj chyba nie polubię się z tą nową wersją (już i tak średnio lubianych wcześniej) świetlików-.-

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Niestety, przepadają wszystkie... Również te nadliczbowe :(

9. Miśkowo

Dzięki, tak już zrobiłem, jakoś się zapomniałem jak to było w ostatniej edycji;)

robins71, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

ale się wysilili z rekompensatą co ta godzina daje za tyle straty -wstyd..................................................

11. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Jedna z tajemniczych to zapewne litera "F"- pionowo cały pierwszy rząd, pierwszy wiersz od góry i trzy lampiony w trzecim wierszu od lewej (by utworzyć F) Mamy F jak farmerama mamy 9 lampionów...
    133 różnych przedmiotów do oddania dla 7 pól wygląda na to,że kolejna tajemniczość obywa się bez eventówki...trzy lampiony w pierwszym wierszu (pierwszy od lewej pusty), 2 w drugim wierszu (pierwsze dwa od lewej puste), drugi w trzecim i pierwszy w czwartym dają sumę przedmiotów eventowych 133...
    Kolejną (litera wskazująca miejsce) będzie X, czyli dwie przecinające się przez całą plansze proste od pierwszego górnego lampionu po lewej, do ostatniego po prawej i od ostatniego po lewej do pierwszego po prawej...
    4 nie mogę rozgryźć... czego używamy do noszenia przedmiotów (4 pola)...
    Ok wiem 4...
    To lampiony gdzie do oddania jest plecak czyli drugi w pierwszym wierszu, czwarty w drugim wierszu, pierwszy w trzecim i trzeci w czwartym...

Nie ma za co ;)Uwielbiam zagadki8)

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2019
  12. Anhedrea

W takim razie to jest beeee:cry:

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

co oznaczają te dziwne wskazówki,,-,poziom do odblokowania nostrzyka
    -litera wskazująca miejsce
    -na jaką literę nazywa się gra
    -czego używasz do noszenia przedmiotów

nic nie rozumiem,,pomocy

robins71, amber♥ oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. Anhedrea

A o co Ci chodzi, gdzie masz te wskazówki?

15. ewanta

ewanta Komandor forum

jak się kursorem nakieruje na te znaki zapytania to pojawiają się podpowiedzi

edit: nie nakieruje ale kliknie w te znaki

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

klikam na gościa z chorągiewką po lewej stronie

8 lampionów zapaliłam i nic
    5 jest dobrych

robins71, amber♥ oraz krasnoludek10 lubią to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Może ktoś odważny to sprawdzi - moim zdaniem ta wskazówka z nostrzykiem to będzie cyfra 7, 4 lampiony w górnym rzędzie i 3 po skosie.
    Poziom do nostrzyka to 133, wszystkie przedmioty to trochę wina niezrozumienia oryginału - wydaje mi się, że to będzie 1 + 3 + 3, czyli 7.
    Ale jeśli nie to nie bijcie ;)

EDIT: a jednak nie ;)
    Patrz następna strona, nuka miała rację :)

18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

to możliwe,,dzięki zzizzie',,,skos już mam

amber♥, zzizzie oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie na razie wszystkiego brak , zrobiłam 1 kombinację . Jakoś nie kapuję tych zadań z ?. Jeśli dobra dusza wpadnie na rozwiązanie to proszę wrzucić screen , oczywiście jak mnie olśni to się podzielę na forum :)..dużo wypadajek i powodzenia :)

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ale uprzedzam ponownie - bez gwarancji ;)
    Eventu nie robię, więc sama nie sprawdzę - tak tylko próbuję te rebusy rozszyfrować ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.