Opinie Letnie świetliki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 19 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Emi37

Emi37 Aktywny autor

dlaczego eventy nigdy nie kończą się na przykład o 20 mogłabym też skończyć a tak jestem kilka godzin do tyłu wychodzę do pracy o 6 wracam o 16 i te kilka godzin zawsze mi ucieka a nie mam możliwości grania w pracy na telefonie trochę przykro ale znowu się nie uda

2. 1mirela

1mirela Czeladnik forum

jestem za zeby nie kończyć o 14

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zawsze będzie ktoś niezadowolony z godzin startu i zakończenia eventu.
    Temat startów i zakończeń eventów jest omawiany tutaj: Równiejsze szanse dla wszystkich.
    Zachęcam do głosowania i zamieszczania swoich opinii w tamtym wątku. Im więcej głosów, tym lepiej :)

bogusiania i tarantula66 lubią to.
  4. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

BA_Rock, dziekuje pieknie za odpowiedz ... no i "nici" z mojego kombinowania, hahaha, nie ma rady - "trza" dalej siac ;) ;)

5. ata

ata Okazjonalny autor

Witam, proszę o pomoc, nie wchodzi mi ostatni układ... Coś się zmieniło?

6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Nic się nie zmieniło. Trzeba zapalić wszystkie pola, na których jest potrzebny plecak.

7. ata

ata Okazjonalny autor

Mam wszystkie zrobione ptaszki oprócz ostatniego. Podświetlone wszystkie 4 plecaki: 2,4,1,3 i nie pojawia się ptaszek....
    Nie udaje mi się zrobienie zrzutu...

8. MOD_Zła

ata - Twój post z samym cytatem usunęłam.
    Sprawdź, proszę dokładnie, czy do wszystkich zadań oddałaś plecaki. Podświetlony lampion możesz mieć, jeśli kliknęłaś na niego, żeby moc wykonać zadanie na ten lampion przypadające.

9. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Event zakończony wczoraj, pnącze odpalone. Ale tylko i wyłącznie dzięki nieocenionej pomocy nuka20, której baaardzo, ale to baaardzo chciałabym podziękować za podanie poprawnych układów zapalonych lampionów w 4 zagadkowych ? . I pogratulować - wiedzy, umiejętności, a może 7 zmysłu w "rozgryzieniu" problemu. Ja na pewno bym tego nie zrobiła. A odnośnie czytania poradników i zadawania pytań przez graczy - mam ten komfort czasowy i zawsze najpierw uważnie czytam FAQ i dopiero potem konfrontuję z zadawanymi pytaniami na forum. A tu jest prawdziwa kopalnia wiedzy, jak grać w miarę bezstresowo na tej naprawdę fajnej, ale wymagającej pomyślunku i obrania właściwej strategii grze. Trudna, czasochłonna, ale satysfakcjonująca rozrywka :) I 200-setka na farmie przekroczona, co daje powód do radości, czego wszystkim farmerowiczom życzę :)

Ostatnie edytowanie: 25 czerwca 2019
  10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Właśnie kończę event i to jest mój ostatni układ. Screen zrobiony 2 minuty temu:

Anhedrea lubi to.
  11. MOD_Zła

Już pokazuję, jak to wygląda przy nieoddanym towarze:
    świetliki.PNG
    Jak widać lampion jest podświetlony pomimo braku towaru. Może masz towar, tylko nie kliknęłaś, żeby oddać?

12. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

11 kombinacji się udało zrobić, zabrakło jagody i termosów :(
    Ale za to z tajemniczych sadzonek dostałem różę pustyni i sygilarię :D

picantinio2012 lubi to.
  13. kamder

kamder Hrabia forum

Wszystkie wzory zostały zrobione :)
    Na całe szczęście dostałem +200% na 12 h z koła co zdecydowanie pomogło w zrobieniu eventu.
    Gdyby nie to, to musiałbym uciekać do stosowania dużej ilości SN i super nawozu zośki ;).
    Teraz tylko dokończyć drugi ewent i będzie finito na jakiś czas. 8)

Anhedrea lubi to.
  14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zapasy wypadajek wzrosły ogromnie [​IMG]

abc2016 lubi to.
  15. ata

ata Okazjonalny autor

Sprawdziłam, niestety wszystko dostarczone.
    Trudno, będzie bez pnącza :eek::p

16. teresa5000

teresa5000 Forumowy żółtodziób

u mnie tez bez pnocza zabraklo wypadajek na 15

17. MOD_Zła

No tak bez pnącza, jak wszystko zrobione być nie może. Napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej z prośbą o sprawdzenie i wyjaśnienie, co tam się na tej Twojej farmie zadziało. Jeszcze jest chwila, więc warto :)

18. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

czego dokładnie zabrakło?

19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie też sporo zostało...
    szkoda, że nie można tego oddać innym graczom (nawet z jakimś barbarzyńskim przelicznikiem)

Anhedrea lubi to.
  20. ata

ata Okazjonalny autor

Ślicznie dziękuję i pomocy technicznej też!
    Okazało się, że przeszłam 1 poziom dalej, a tu to już inna kombinacja

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.