Opinie Letnie świetliki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 19 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

W końcu nadeszło lato!
    Czy istnieje lepszy sposób na spędzenie pięknej pogody, niż wybranie się na wycieczkę pod namiot
    i zagranie w "Cztery światła" ze świetlikami?
    Spakuj się i ruszaj w drogę!

letnie.PNG

Czwartek, 20.06.2019, godz. 14:00

Wtorek, 25.06.2019, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

krasnoludek10 lubi to.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

"Istotną zmianą jest, że po odebraniu nagrody za układ, wszystkie lampiony są gaszone i trzeba je zapalać od początku."

Można prosić jaśniej na ten temat, jak zapalać od początku. Czy ponownie trzeba oddawać towar?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Naliczyłem niecałe 4.000 badyla do wysiania.
    ???
    2.275 w układach + 16 plecaków (16 x 87 = 1.392) = 3.667

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Na to wygląda - oddajemy, żeby układ ułożyć. Ułożone -nagroda, zgasło i od początku....a 4 układy sami musimy odgadnąc. Ciekawe - wszyscy mają takie same czy losowe? Jak przy układaniu tego tajemniczego zaświecę jakiś niepotrzebny to po ułożeniu potrzebnych zgasną wszystkie czy ten zostanie?
    Rysiu- a te oddawane na próby znalezienia układów nieznanych? Chociaż można sobie je darować

5. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Wyszło mi tyle samo

Ale jak będzie tak, jak piszą Dziewczyny, to zrobi się tego od groma

6. Anhedrea

Spójrz na moje pytanie wyżej, czy to oznacza, ze jednak trzeba wysiać więcej?

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Właśnie o tym samym pomyślałam, czy trzeba za każdym razem oddawać towar, to jak znaleźć te niewiadome układy? co, tak sobie klikać bez sensu i tracić towar, bo może zapalę o dwa światełka za dużo na ten nieznany układ... nie mogę tego rozgryźć, dla mnie troszeczkę bez sensu.

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Podejrzewam że trzeba będzie oddawać ponownie
    taki przykład
    zobacz wysiejesz dla pionowego paska zgaśnie musisz wysiać od nowa dla pionowego i poziomego paska
    zadanie ramka złoty banan i niewinność
    zadanie imprezowa plus drzewo tonga

jeszcze nie wiem czy robię ;)

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Ewent z gatunku trudny,więc na pewno jest tak jak piszą dziewczyny. Ja hamaczek stawiam w ogrodzie i odpoczywam. Powodzenia dla tych co będą robić ;)

10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Gdyby pnącze było do zbioru co dobę a nie dwie, to bym się poważnie zastanowiła, czy robić.
    W obecnej sytuacji nawet nie zamierzam liczyć ile tak naprawdę badyla trzeba, szkoda mojego czasu.

11. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Czytam jeszcze raz. Te tajemnicze koniecznie trzeba znaleźć bo 15 układów trzeba do pnącza. Nadal kwestia otwarta czy one są losowe czy stałe. Jak to drugie to pół biedy - komuś wyjdzie to się podzieli

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Byłaś szybsza.;)
    Przy opcji resetu chyba sobie daruję te świetliki.
    W dodatku rozjechany czas badyla w porównaniu z pełnią.
    Mogę sobie te pnącze (odpalane raz na dwie doby) odpuścić.

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie robię,za dużo zachodu...

14. Anhedrea

W sumie też zastanawiam się nad odpuszczeniem tego eventu.
    Stara wersja była lepsza.

15. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Też sobie odpuszczam, mam co siać.

16. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak właściwie na pnączu mi nie zależy, ale niektóre cząstkowe nagrody za układy bym chciała, więc zastanowię się, może coś dziabnę ;)

17. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ojoj chciałabym żebyście się mylili :p
    Mam nadzieję, że wystarczy raz zapalić, a potem będzie trzeba tylko kliknąć w ikonkę, a nie oddawać znowu towar. Jeśli by tak było to fajnie, a jak nie...sama nie wiem. Gdyby nie pnącze to bym po prostu eventu nie tykała.

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Radze sie wstrzymać do...ewentualnych korekt i dodatkowych informacji w FAQ.
    Porównanie poradników w kilku krajach + korespondencja z BP i w okolicach wieczora/poranka/ moze się zrobić jaśniej;)

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, po każdym zrealizowaniu układu wszystkie zapalone lampiony znikają z planszy i trzeba je układać na nowo...
    Trzeba po prostu patrzeć co się dzieje na planszy. Układy, które można zrealizować na bazie zapalonych świateł są zaznaczane na dolnym panelu. Trzeba wybrać, który z nich realizujemy i zapalać od nowa.

20. Anhedrea

No tak, trzeba porównać poradniki, ale niestety Norbi na urlopie :p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.