Letni konurs z nagrodami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 6 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Czy ten kalendarz codziennie samemu własnoręcznie trzeba otwierać, czy on sam się otworzy?Wystarczy tylko być zalogowanym? Bo ja jakoś nie przypominam sobie żebym wczoraj go otwierała, a jest odkryty. Z dzisiejszym dniem mam odkryte 3 kokosy.

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Wczoraj był problem z otwarciem kokosa. Nie próbowałaś go otworzyć po północy jak większość Graczy?
    Nie wystarczy się zalogować, musisz kliknąć na orzecha :)

3. -biernasia-

-biernasia- Forumowy żółtodziób

Próbowałam otworzyć kokos, ale się nie udało, nie otrzymałam nagrody, jak napisano powyżej, z przyczyn zależnych od farmeramy.
    Uważam iż powinna być dana druga szansa, lub zaliczenie zadania.

4. FarmaBeatki37

Nie otwierałam go, bo jakoś mi całkiem z głowy wyleciało. A dzisiaj sobie przypomniałam, i otworzyłam, ale już trzeci, bo drugi był otwarty. Czyżbym miała aż taka sklerozę, ze nie pamiętam ze go otwierałam?

5. Kesja88

Kesja88 Mistrz forum

To nie pierwszy taki event(kalendarz adwentowy) mój mąż też próbował otworzyć kokos wczoraj kilka razy i się nie udało, ja rano też nie mogłam dopiero później a jego nic... przy kalendarzu adwentowym można było za florena, a teraz cały event na straty...

6. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Nie wiem :)
    Ale jeśli chcesz go otworzyć to codziennie musisz wejść w kalendarz.

Kesja88 wczoraj był problem z otwarciem, jeśli masz nadal zamknięty mimo próbu otwarcia, napisz proszę do PT

7. FarmaBeatki37

W takim razie mam pytanie: Ile na chwile obecna powinnam mieć otwartych orzechów? Dzisiaj rano otworzyłam trzeciego, czyli chyba wszystko się zgadza?

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

tak dokładnie, dziś jest trzeci dzień, więc 3 kokosy powinny zostać otwarte

9. FarmaBeatki37

Wielkie dzięki :)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 czerwca 2015
  11. Kesja88

Kesja88 Mistrz forum

dziękuję za pomoc, mam nadzieję, że coś załatwię z pt:)

12. -biernasia-

-biernasia- Forumowy żółtodziób

wczoraj był problem z otwarciem, jeśli masz nadal zamknięty mimo próbu otwarcia, napisz proszę do PT
    Ja miałam ten problem. PT, to pytania techniczne?

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

PT - to Pomoc Techniczna. Ale rzeczywiście zajmuje się tego typu sprawami, więc jeśli są jakieś takie problemy w grze, warto napisać

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem,że wszystko jest już jasne,również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.