Letni Konkurs

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dortenka1, 5 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dortenka1

dortenka1 Czeladnik forum

Witam :)
    W ogłoszeniu o tym evencie było napisane że nie odebraną nagrodę tygodniową będzie można dostać po zakończeniu eventu.Jeden taki tygodniowy prezent niestety mnie ominął ..rozumiem że tego ostatniego pudełka największego nie dostanę ale to tygodniowe to kiedy będzie można dostać>?:)

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Według informacji zawartych w poradniku, wszystkie nieodebrane nagrody po zakończeniu eventu przepadają. Tygodniowe nagrody można było odbierać w późniejszym terminie, jednak nie później niż do zakończenia eventu. Proszę, poradnik: >>klik<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. dortenka1

Ależ ja próbowałam otwierać ten jedyny pakunek za każdym razem jak wchodziłam do gry i za każdym razem niestety otworzyć się nie dało :(:(:( próbowałam aż do końca trwania eventu prawie do ostatniej minuty :(

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli Twój tygodniowy prezent był aktywny, a nie mogłaś go otworzyć, należało w pierwszej kolejności skorzystać z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<.
    Jeśli zawarte w nim wskazówki by nie pomogły, pozostawał kontakt z Pomocą Techniczną. W chwili obecnej event jest już zakończony, więc niestety nie ma możliwości sprawdzenia przyczyny nieotwarcia się prezentu oraz ewentualnego przyznania nagrody.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 lipca 2015
  5. dortenka1

No to świetnie :( aż się chce przestać grać po takich eventach jak ostatnio. Smutne.Dziękuję nie mam więcej pytań.

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę dobrej nocy pomimo problemów z eventem i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.