letni konkurs

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 7 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Ogłoszenie

Wielu z Was zgłasza nam problemy z rozłupaniem kokosa z drugiego dnia Letniego konkursu, poinformowaliśmy o tym fakcie naszych programistów, w poniedziałek zajmą się oni ich rozwiązaniem tak, aby nikt z Graczy, którzy pomiędzy północą a godziną 9.48 dnia 05.06.2015 roku logował się na swoje konto nie stracił prezentu, a tym samym nagrody końcowej. Wszystkich tych Graczy bardzo prosimy o skierowanie zgłoszeń do Pomocy Technicznej celem indywidualnej weryfikacji.
    Pytanie
    Miałam problem z otwarciem kokosa 05.06.2015
    Co mam pisac do PT? Nie bardzo rozumie:)

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj, napisz, że miałaś problem z otworzeniem kokosa tego dnia i nie otrzymałaś prezentu.

3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Ale ja go w końcu otwarłam w tym dniu tylko dopiero po godz 14 wcześniej się nie dało
    To też mam pisac do PT?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No skoro masz odkrytą nagrodę, to nie ma sensu pisać do PT.

5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Dziękuję za pomoc można zamknąć

6. ulunia82

ulunia82 Forumowy żółtodziób

ja tez miałam problem drugego dnia nie otrzymałam prezentu

7. Napisz więc do pomocy technicznej, konto zostanie sprawdzone. A skoro autor wątku nie ma więcej pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.