letni konkurs z nagrodami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Akardo, 17 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Akardo

Akardo Czeladnik forum

witam jeśli nie otworzyłem jednego kokosa to czy ominie mnie główna nagroda? bo jeśli ominie mnie nagroda tygodniowa to czy otworze główną?

2. Zapraszam do zapoznania sie z....PORADNIKIEM .... w którym napisane jest"

Co 6 dni przewidziany jest specjalny bonus dla Graczy, którzy odbierają prezenty codziennie. Jeśli komuś nie uda się otworzyć wszystkich kokosowych niespodzianek, bonus szóstego dnia go ominie.
    "

3. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

... jeśli nie zostanie odblokowany jakiś kokos to automatycznie nie można zdobyć nagrody dodatkowej za dany rząd kokosów ... a skoro nie można otworzyć tego prezentu to nie zostanie odblokowane pnącze, które jest nagrodą główną za otworzenie wszystkich kokosów.

4. Nie ma potrzeby powtarzania tego co napisane jest w poradniku z którego cytat podałam, zapoznaj się więc z ...REGULAMINEM...

2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting

Niedozwolone jest zaśmiecanie forum postami, które nic nie wnoszą do wątku oraz wielokrotne powielanie tych samych treści na forum w różnych wątkach.

5. Akardo

Akardo Czeladnik forum

zrozumiałem

i jeśli nie chcecie tych samych pytań to nie zamykajcie wątków

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 czerwca 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Akardo, jak rozumiem kolejnych pytań w temacie nie masz, wobec tego wątek pozwolę sobie zamknąć. :)
    Pozdrawiam i życzę słonecznego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.