Letni konkurs z nagrodami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marek19781978, 4 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pigi

pigi Forumowy żółtodziób

Można już odebrać, ale jest faktycznie jakiś błąd bo u mamy pisze, że już za późno a ja odebrałam 2-go kokosa.

2. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Przeloguj się, pomoże!

3. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

przelogowanie nie pomaga! :mad:

... pomogło za 4 razem

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2015
  4. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

xDxDxD

5. deaemeka

deaemeka Generał forum

u mnie tez nie dzalalo ale wyczyscilam pliki cookies i po zalogowaniu do gry prezent moglam odebrac :)

6. nela118

nela118 Czeladnik forum

dzięki :) pomogło , ale te ich odpowiedzi to szok !!!!!!!! jak można pisać ,że będzie można otworzyć dopiero po 14godz. co to za informacja " najprawdopodobniej " miłego dnia

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

nela118, nie wszystko jest takie łatwe, jakby się mogło wydawać. Czekaliśmy na ostateczną odpowiedź z Centrali i dlatego było to "najprawdopodobniej" gdyż nie mieliśmy informacji, co się dzieje i dlaczego nie można odebrać nagrody.
    Po ponownym zalogowaniu do gry, można już odebrać nagrodę, w związku z czym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.