LETNI KONKURS Z NAGRODAMI 2015

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorianr00, 27 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorianr00

dorianr00 Czeladnik forum

Mam pytanie,a zarazem i prośbę.Logowałem się codziennie ,a i tak zapomniałem wejść i otworzyć orzechy i to nie raz.Czy coś da się jeszcze z tym zrobić,to nie fair,bo nie miałbym żalu gdybym się w ogóle nie logował.Dlatego uważam,że jestem tylko człowiekiem i każdemu może się zdarzyć,a te zasady są zbyt rygorystyczne.Ja bym proponował dokładnie sprawdzić,kto się logował,a kto nie i dać szansę otworzyć te orzechy tym którzy się logowali w tym dniu i tylko zapomnieli tam wejść,a tym którzy w ogóle się nie zalogowali to nie.Moim zdaniem to byłoby sprawiedliwe,bo nieraz można być zakręconym,oprócz tego trwają różne ewenty i gracze zapominają.Bardzo proszę o przemyślenie tej sprawy,uważam,ze to ma sens.

2. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

popieram tez tak mam loguje sie codziennie poprostu zapominalam otwierac orzechy......

3. dorianr00

dorianr00 Czeladnik forum

kochani odzywajcie się coś na ten temat,na pewno jest więcej takich osób,słyszałem nawet,że niektórzy chcieli otworzyć te orzechy,a nie dali rady,bo były problemy techniczne ze strony twórców,a nie naszej i nie mogli tego zrobić.Proszę uprzejmie o wypowiedzi w tej sprawie.

4. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Kto ma krótką pamięć tego bolą nogi.............. :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dorianr00, takie uwagi, spostrzeżenia i sugestie Gracze zamieszczają od samego początku konkursu letniego. Ekipa forum na bieżąco to wszystko przekazuje do Centrali Bigpoint, lecz niestety zasady tej zabawy nie zostały zmienione. Bardzo mi przykro, ale nic na to nie poradzimy i aby otrzymać codzienne nagrody, specjalne bonusy oraz rząd na Cudownym pnączu, należy codziennie otwierać kokosy i odbierać nagrody.Nieodebrane nagrody przepadają. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>klik<<<.

W związku z tym, że dział ten służy do zadawania pytań, a nie do dyskusji - czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Do rozmów w temacie Letniego konkursu zapraszam tutaj : >>>klik<<<

6. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

atena moze wykup orzechow,pisze jak byk codzienne logowanie sie ja sie loguje chyba z 10 razy dziennie

7. SMOD_Atena

fiona160469, w poradniku, do którego link podałam wyżej jest wyraźnie napisane :
    "Nagrody musimy odbierać codziennie (30 prezentów).
    Nieodebrane nagrody przepadają!"

Poradniki są tworzone specjalnie po to, aby Gracze wiedzieli co i jak trzeba zrobić i jak grać.
    Przypominam,że dział ten nie służy do dyskusji.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie ?

8. Luba

Luba Stały bywalec

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

10. Luba

Luba Stały bywalec

Mod Salsa rozumiem ,ale jak czytam posty, to akurat problem z odblokowaniem kokosa nie tylko zdarzył sie w dniu 5 czerwca.wystarczyłoby taki skrypt uruchomić przez cały czas trwania eventu też u Nas w PL i wielu graczy teraz nie czułoby się jak zrobieni w "kokosa" ;)

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2015
  11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie od nas zależy, czy skrypt zostanie uruchomiony, czy nie. Wasze sugestie zgłaszamy do Centrali, jednak to tam są podejmowane dalsze decyzje. My więcej zrobić nie możemy.

12. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone, Autor kolejnego pytania nie zadał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.