Mini Event Letni konkurs z nagrodami 2015

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 3 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jwilczewska5

jwilczewska5 Mieszkaniec forum

żenada z tymi kokosami otwierasz a potem, patrzysz wisi zamknięty a bp twierdzi że to wina gracza bzdura i tyle a to prawda co niektórzy pisali że bp tylko liczy na kasę>:( a nam pozostaje bezsilność:cry::cry::cry:

Keczmer i amdep lubią to.
  2. selenas1

selenas1 Czeladnik forum

zachowanie bp SUPER PRYMITYWNE!!!!!!!!!!!!!! przy takiej ilości błędów ZERO REAKCJI NA OTOCZENIE i jak już pisałam MODOWIE też mają PRIKAZ Z GÓRY bo w ogóle nie pojawiają się w tym wątku, bp to [ciach] ludzie [ciach] i tyle

Przypominam, że obrazy na naszym Forum są niedozwolone.
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 lipca 2015
  3. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

moje dzieci miały szczęście w taj. ład.
    niestety nad moją farmą ciąży chyba jakieś fatum
    nie dość że nie idzie łowienie ryb, łapią się same płotki

to wyrosły mi:
    pomarańczowe psy,
    zwykłe psy
    pomarańczowa strzygalnia królików
    bobry++
    żółta stajnia :(

eliza9070 lubi to.
  4. mahartka

mahartka Baron forum

z zagród kokosowych i od rybek wyszło mi tak:
    czerwone strusie
    pomarańczowe pszczoły
    różowe indyki
    farby pomarańczowe
    estrada
    pomarańczowe trufle
    pomarańczowe guano
    szopy
    żółte jaja
    mimo, że żadnych nowości to nieźle :)
    moje pierwsze różowe coś :D

0olimpia0, Dybilas4 oraz toDzasta lubią to.
  5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

selenas1 Moderatorzy pojawiają się w tym wątku, jednak opieramy się na informacjach, które otrzymujemy od Centrali. W związku z tym proszę zapoznać się z tym ogłoszeniem: >>klik<<
    Obecnie nie posiadamy innych informacji związanych z tym tematem, więc takowe nie są zamieszczane w tym wątku. Proszę również o wyrażanie się w sposób łagodniejszy, ponieważ według Regulaminu Forum nie wolno obrażać innych Użytkowników, w tym również Moderatorów. Użyte przez Ciebie zwroty są prowokujące oraz dalekie od przyjętych norm kulturalnej rozmowy, w związku z czym zostały usunięte (osobiście poczułam się tym dotknięta).
    Twój następny post usunęłam, ponieważ nie jest związany z wątkiem.
    Życzę miłej nocy.

BA_Chris, eliza9070 oraz SMOD_Wadera* lubią to.
  6. selenas1

selenas1 Czeladnik forum

ja nie obrażam moderatorów , to co pisałam tyczyło się bp, brak mi 1 szt. poświęcałam tej grze dużo kasy kiedys i przede wszystkim czasu co się odbiło na moim zdrowiu, żeby zrobić eventy posiać mnóstwo roślin do eventów wstawałam w nocy żeby przesiać ( to akurat bp może w systemie sprawdzić) , a jak raz ze zmęczenia( obecnie mam anemie hemoglobina 8,5) bo nie zjem nie wyśpię się bo farma, trafiło mi się nie otworzyć 1 szt. to cały miesiąc ślęczenia na nic, nie jestem szczęśliwa, możesz to sobie modzie wyobrazić? jestem zmęczona i czuję się oszukana. praktycznie każdy event jest z błędem to jest ok, ale gracz musi być bezbłędny całkowicie, przecież to jest gra i powinna nas sprawiać przyjemność- źle myślę?

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2015
    Keczmer, _Grani_ oraz amdep lubią to.
  7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

mam 2 perfumerie z ładunków :D

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Gra powinna sprawiać przyjemność i mi osobiście sprawia.
    Event był ciekawym przedsięwzięciem tym bardziej, że nie musiałam sadzić roślinek, zbierać wypadajek czy siedzieć cały dzień przy komputerze i być zalogowanym na Farmie, a wszystkie nagrody (swoją drogą bardzo interesujące) były darmowe i nie wymagały żadnego wkładu. Jeśli zapomniałaś otworzyć kokos, o czym wspominałaś już wcześniej, to niestety na chwilę obecną nie ma możliwości otwarcia go za FL. Zasady działania letniego konkursu zostały zamieszczone w poradniku i według nich należało postępować: >>klik<<

eliza9070 lubi to.
  9. selenas1

selenas1 Czeladnik forum

modzie ja mam bliżej 50 lat życia na liczniku i gram od około 4 lat anemia wyszła mi miesiąc temu jak siałam akurat- teraz to twoim postem czuję się urażona- w tym evencie nic nie siałam anemia to nie jest kwestia nieprzespanej nocy, tej farmie poświęcałam ogrom czasu dobranoc

10. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Czekaj czekaj, dobrze rozumiem, że piszesz, że masz anemię przez grę?xD Ja cię błagam, skoro gra jest dla Ciebie ważniejsza niż zdrowie to ja nie wnikam, ale nie wymagaj, ze wszystko będzie podstosowane pod Ciebie. Ja też nie jestem szczęśliwy, bo trzech bodajże kokosów nie odebrałem bo sam zapomniałem, ale BP dało nam szanse otrzymania nagród tak na prawdę za nic. Jedynym utrudnieniem było właśnie to, że trzeba się codziennie logować, żeby ten bonusik odebrać.
    No ja Cię przepraszam, ale skoro tak bardzo Ci się gra nie podoba, skoro jest źle mimo darmowych prezentów to nikt nikogo do gry nie zmusza ;)

11. selenas1

selenas1 Czeladnik forum

świetnie rozumiesz i właśnie dlatego już staram się nie siedzić po nocach, a co cię tak rozbawiło? zobacz sobie na forum podczas eventów ilu graczy zarywa nocki na tą jedyną grę ( a w necie jest ich ogrom) i wtedy się śmiej, tak nabawiłam się anemii dzięki tej grze i nie ja jedna zarywałam nocki na sianie- teraz musisz wyśmiać więcej takich graczy jak ja

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

selenas1 przypominam, że w tym temacie temacie rozmawiamy o "Letnim konkursie z nagrodami 2015". Kolejne posty niezwiązane z wątkiem zostaną usunięte.

13. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Wybacz moje emotki, ale to mnie po prostu bawi. Ja odkąd gram ani razu nie zarwałem choćby minuty z mojego snu tylko po to, żeby siać jakieś eventówki, albo może otworzyć kokosa o którym wcześniej zapomniałem? ;)
    Może i wiele osób wstaje w nocy do gry, ale jakoś pierwszy raz widzę, żeby ktoś napisał na forum, że przez to zachorował. Skoro widziałaś, że źle się czujesz to po co to kontynuowałaś? Gra grą, kokosy kokosami, ale to chyba jednak zdrowie powinno być najważniejsze.

14. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

no to się udało:) wszystkie 30 kokosów otwarte, tak więc pnącze też jest :p

15. Farmer_didi

Farmer_didi Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich. Ja mając czasami bardzo kiepskie połączenie internetowe(naprawde słabe, brak możliwości przeglądania stron internetowych a wczytywanie farmy trwa czsami 3 min.) zrobiłem event bez problemu.

Katana, Anhedrea oraz oset53 lubią to.
  16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Mam jednak farta:

17. selenas1

selenas1 Czeladnik forum

a ja na początku tego roku tylko po to żeby zrobić kolejny event nie wyłączałam kompa przez 2 tygodnie bo miałam kiepski komp i bym nie dała rady go uruchomić, a w temacie evenciku nie odkryłam wszystkich kokosów i oczywiście, zgodnie z faq nagrody mnie ominęły, a odnośnie długości logowania to w czwartek wieczorem mimo posiadania nowego "mocnego" dobrego kompa logowałam się po kilka razy zanim weszłam na farme bo nie można było się na nią dostać wieczorem

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2015
    amdep lubi to.
  18. amdep

amdep Moguł forum

Ja nie jestem pewna, czy otworzyłam jeden brakujący kokos czy nie - Pomoc twierdzi, że nie został otwarty, ale ja byłam prawie pewna, że odebrałam nagrodę.

Nie mam już dobrej pamięci, więc na 100% pewna nie jestem. Może mnie coś rozproszyło i tej jednej czynności nie wykonałam.

Ale dla mnie wnioski z tego są takie.

Czytałam tu wiele postów Graczy, którzy byli pewni otwarcia kokosa.
    Jest też wiele postów Graczy, którzy nie mogli być na farmie tego jednego dnia, albo byli, ale coś się wydarzyło, np. zerwanie połączenia i już po północy było za późno.

To wszystko jest bardzo, bardzo przykre.

Proszę mi nie mówić, że "tyle nagród za darmo" bo sorry, ale BP samo chciało dać takie nagrody i - podobno - zrobić Graczom przyjemność.
    A bardzo wielu Graczom zamiast przyjemności sprawili przykrość.

Nie mogę pojąć, czemu akurat w tym Kalendarzu nie dali opcji wykupu za FL pominiętego dnia.

Kiedy następnym razem zrobią znowu tak samo, ja wcale nie zacznę odbierania nagród, zrezygnuję od razu.
    Bo to jest jak się okazuje bardzo trudne, nie stracić ani jednego dnia przez 30 dni.

Więc nie ma sensu stresować się, sprawdzać po kilka razy, czy się w coś tam kliknęło czy nie, bo i tak nic z tego.

Korzyść z tych odebranych nagród jest żadna, bo przykrość z powodu takiego a nie innego rozwiązania i wynikającego z tego bardzo nieprzyjemnego uczucia, niweczy wszystko.

Jak dwie strony wcześniej napisał Blazers:

19. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Zajrzałam po północy bo miałam nadzieję ,że jednak coś się zmieni w kwesti kokosów,należę do tych szczęśliwców a raczej nieszczęśliwców którym kokos się zamknął,mimo że go otworzyłam.I nie mam zamiaru wyłudzać czegoś co mi się nie należy.ale coraz częściej nie podoba mi się postępowanie i olewanie graczy przez BP.No ale skoro BP.tak z nami pogrywa to wiele na tym straci i to jest pewne jak w banku. [​IMG].szlaban na kaskę,po co inwestowć w coś co przestaje cieszyć.

20. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

gram już piąty rok loguje się codziennie i otwierałem kokosy codziennie pnącza nie mam według BP moja wina i mojego operatora internetu gram dalej ale jak moja wina to sorki gąski sobie możecie paść sami ja super paszy inne cuda jak drzewka zagrody nie kupuje ani 5 groszy nie wydam totalne olewanie graczy i zwalanie waszego błędu na nas -.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.