letni konkurs nieobecność

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika max_19, 8 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. max_19

max_19 Czeladnik forum

konkurs zaczął się w czwartek - święto i początek długiego weekendu. Jak wielu wyjechałem i pierwszego dnia nie miałem dostępu do internetu. W efekcie przepadła pierwsza nagroda ale zaraz za nią nagroda za rząd, nagroda końcowa i cudowne pnącze; Uważam takierozwiązanie za nie fair bo ekipa farmeramy uważa, że musimy codziennie siadać przed kompa i się logować. Niektórzy pojadą pod koniec czerwca na wakacje i też nie zawsze będą mogli wejść na stronę. Tak nie powinno być. Jeśli już to przynajmniej powinniśmy mieć szansę na kupienie dostępu do pominiętych nagród za floreny. Ślubu z farmeramą nie brałem ale gram dostatecznie długo, żeby stwierdzić, że ekipa nie zawsze jest fair wobec użytkowników. Za jedną nieobecność przepadają cztery nagrody. Gratuluję pomysłu!

evetta111 lubi to.
  2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Jako członek Ekipy Farmeramy nie uważam, że musisz codziennie się logować :)

W temacie wyjazdów i nieodebranych nagród: czy o to że nie masz możliwości zakończenia eventu przez nieobecność też obwiniasz twórców gry, bo dali go akurat w takim czasie? Nie musisz odbierać nagród, jest to dodatkowy bonus dla osób logujących się codziennie. Możesz oczywiście opracować pomysł, aby takie kalendarze były dostosowane do Graczy, którzy nie logują się codziennie TUTAJ
    Czy masz jakieś pytania w tym temacie?

3. max_19

max_19 Czeladnik forum

Czym innym są eventy 2-5 dniowe, które realizuje się lub nie wedle osiąganych wyników w uprawach a czym innym te, które wymuszają obecność danego dnia - dla mnie to oczywiste a dla Was nie. Zaczynanie takiego eventu w święto i wymuszanie obecności pod groźbą nie zrealizowania zadnia uważam za nie fair wobec graczy. Co ma zrobić np. dziecko zmuszone do wyjazdu z rodzicami i bez dostępu do internetu w tym czasie? Zostało przez was ukarane w głupi sposób za rodzinny wyjazd i jest mu z tym źle. Cóż, nie jesteście wstanie wyobrazić sobie takiej sytuacji co nie świadczy o was dobrze. Pomysł na rozwiązanie problemu? Śmiesznie prosty, aż czuję się zażenowany, że mnie o to pytacie. Wystarczy umożliwić za floreny wykupienie dostępu do pominiętej nagrody. 10 florenów to chyba uczciwa cena.
    Niestety kolejny raz widzę, że EKIPA Farmeramy jest z siebie wyłącznie zadowolona i nie jest skora to przyznania się do JAKICHKOLWIEK błędnych decyzji. Więcej pokory młodzieży, więcej pokory. Otwartości na nasze sugestie i dostosowywanie się do realiów codziennego życia. Albo ma to być przyjemność albo walka o marchewkę. Więcej pisał nie będę bo i tak jak grochem o ścianę.

evetta111 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

max_19 sugestie i opinie Graczy przekazywane są na bieżąco do Centrali Bigpoint.Dziękuję za Twoje uwagi,te również zostaną przekazane.Życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.