Opinie Leniwe dni rysi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika -Borsty-, 3 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też mam jednego xD

Anhedrea, jacekf oraz aisunel lubią to.
  2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja jeszcze nie zaczęłam bo mam 120 rysiów. Karmię je i trochę kupuję ale to wszystko mało. :(:(:(

niebo016 lubi to.
  3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wprawdzie to nie do mnie ale ja startowałam mając 500 rysi w stodole ponad 100 zwykłych dały zwrotów oazy, największy przeskok ze zwykłych trafiłam 3 sfinksy, 4-ty miałam z drzewa wiec ogólnie lipa straszna, dlatego pisałam powyżej że może się uda bo ja nigdy nie mam na BB przeskoków jakiś mega, nawet jak miksy robię.
    by mieć okularki, bo jednak sporo trzeba oddać :(więc sp to idzie sporo, zaprowadziłam inne zwierzaki.
    nie mam efektu wow ale się udało :)
    i tez się pochwalę :Dbył moment że mi 1 zwykły został i czekałam aż mi się urodzą xD:cry:
    odhoduję sobie w tej różowej zagrodzie rysiaczki xD:cry:

a misja skończy tak jak inne hodowlane, czyli będzie sobie wisieć :p

Dla mnie wyzwaniem było zrobić z tym moim nie fartem, bez kupowania zwykłych na targu - udało się - skończyłam :)

Anhedrea, niebo016 oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. niebo016

niebo016 Generał forum

Ewent nie jest obowiązkowy;), u mnie tylko szare rysie ze zwykłych, więc mimo że lubię hodowlane to chyba nie robię, nie wydam 2000 SP, ale różowe fabryczki mieć to byłoby fajnie:inlove:

5. aisunel

aisunel Generał forum

Stoje na faremkach i chyba tam zostane,mam malutko paszy.bb u mnie jak zwykle,na 230 oaz 5 szarlatowo_O

gosiagosia60 lubi to.
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

farmarki zaliczyłam ,dokupiłam rysi za 10 mln,,przeskoki najwyżej o 2,,mozolnie do przodu,,targ w hodowli szaruteńki,,ech,,znikąd pomocy,,Borsty miał rację,że leniwe,,

Miśkowo, AnnDżelina oraz gosiagosia60 lubią to.
  7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    event skończony xDxD musiałam mieć te nowe różowości xDxD

8. kamder

kamder Hrabia forum

I już po evencie :).
    Przeskoki w przeciwieństwie do innych nie chciały ze mną współpracować, ale jakoś udało się dociągnąć do końca. Najwyższy przeskok jaki udało mi się osiągnąć to ryś sfinksowy otrzymany ze zwykłych ryśków.:(
    Przynajmniej udało się zarobić ok. 100 mln SG na Ryśkach oraz pokrzywach :music:.
    Gratuluje wszystkim, którzy mieli więcej szczęścia w przeskokach niż ja oraz życzę powodzenia tym, którzy walczą z hodowlą ryśków.;)

9. jacekf

jacekf Komandor forum

event juz ukonczony, bylo kilka ladnych skokow........;):p ale tylko do sfinksowego....... rozowa fabryczka i zagroda juz stoja sobie godnie.......;)

farmas5, agi31 oraz Anhedrea lubią to.
  10. -ogródeczek-

-ogródeczek- Czeladnik forum

nie mam zagrody rysi gdzie mogę je zdobyć

gosiagosia60 lubi to.
  11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zagrody kupisz w czerwonym koszyku.

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

w czerwonym koszyku :)
    U mnie raz się cud zdarzył,reszta wkładów,to porażka -.- Idę spać,poczekam,aż coś na targ wpadnie,bo na razie szaro...

AnnDżelina i Sookie lubią to.
  13. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Eh, chodziło mi o to,że nie są niezastąpione "by szczekać zębami",że się jej nie zdobyło....
    Mój post był odpowiedzią na post innego gracza, więc warto go czytać w kontekście owego postu...
    I nadal twierdze,że pojedyncza sztuka ma wartość(moim zdaniem) kolekcjonerską...ale skoro ci robi różnice "praktyczną"...to ok.
    A gdzie piszę,że jest coś złego w kolekcjonowaniu? Bo pytać o to, gdzie piszę lekceważąco o kolekcjonowaniu chyba nie warto...

Dalej nie ruszyłam eventu...

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2019
    Sookie lubi to.
  14. matthero

matthero Hrabia forum

Z 2-3 tysiące. Dużo poszło na sprzedaż. Wystarczy spokojnie 1000 rysi by skończyć event :) Tak mi się wydaję. Jeszcze zwroty zwykłych rysi się dostaje jak ma się runę odkrytą na drzewie. Fakt, te 5 milionów z początku to dużo się wydaje, ale jak już się zacznie klonowanie to w miarę idzie... :) Powodzenia!

anna0089 i niebo016 lubią to.
  15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tradycyjnie-żadnych przeskoków. Event jeszcze nie skończony.Trudno. Włączę "Misia" i pocieszę się Rysiem Ochódzkim.
    bo przecież "Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki"[​IMG]
    I nie. W moim przypadku 1000 Ryśków nie wystarczyło

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

event skonczony :)

rysi na stanie na początek eventu ok.670szt,jednak mozna ;)

pozostałość po evencie:

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A ja lubię jak wpada bonus, wtedy jest całkiem inna bajka :inlove: zwykle wyciągam te zagrody/warsztaty, których potrzebuję :)
    Zwykle wtedy zwiększam pnączem efektywność SP i wkładam rzemiosło w sloty.

Edit:
    A jeśli podstawowy warsztat dojrzewa tyle co różowy (jak w przypadku rysi) to już w ogóle się nie zastanawiam

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2019
  18. Kloni17

Kloni17 Książę forum

event zamknięty nawet z szarych mi wyskoczył Laboryś:inlove::inlove:
    po za tym jeszcze ze 4 sfinksy też wpadły po za kolejnością jestem zadowolona choć stan moich rysi spadł na całe 64 :eek:

ania1713 i Anhedrea lubią to.
  19. anna0089

anna0089 Książę forum

Koniec

Nie miałam spektakularnych przeskoków . Najlepszy rys to sfinks . Ale i tak lubię hodowlane i było miło .
    Poradziłam sobie z ok 2000 tysiącami rysiów i jeszcze trochę zostało. Powodzenia walczącym , trzymam kciuki za duze
    przeskoki

-mala159-, BiałyTrabant oraz kaska860 lubią to.
  20. AnnaBlue*

AnnaBlue* Forumowy żółtodziób

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.