Opinie Leniwe dni rysi

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by -Borsty-, Jul 3, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zrobiłam sobie pierwszy krok za 36 zwykłych rysi. Naklejka zdobyta :p

Dalsze kroki dopiero jutro jak będzie BB.

Rysie czekają i nadal się mnożą: [​IMG]

olgs3 and -norbijas- like this.
  2. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

a co to za kupon? można go kupić?

3. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

To są bonusy z misji lub eventów. Można je było tez dostać ze skrzynek, które sprzedawali. Tak wygląda :

Rysie nawet nieźle skaczą. Nie wiem czy będę czekał do jutra

4. picantinio2012

dziękuję, Bilonge, już je gdzieś wykorzystałam, pozostaje czekanie na kokon,
    a rysi to mam 500 zwierzaków + zdobyta naklejka, nie wiem czy warto kontynuować

Last edited: Jul 4, 2019
    niebo016 likes this.
  5. niebo016

niebo016 Generał forum

:oops:Ja rysiów mam 477 bo często z taką ilością zwierza kończyłam hodowlane ewenty, no ale 5 milionów to dużo i nie wiem czy w ogóle zaczynać ten ewent...:sleepy:

picantinio2012 likes this.
  6. picantinio2012

tym bardziej, że najlepiej intratna jest wymiana zwykłych, a tu trzeba hodować bo okularki potrzebne :(

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

W jakim sensie? Wyższe zwierzaki mają większą wartość punktową. Jutro BB to hodowle będą bardziej opłacalne. Przy okazji okularków będą wyższe rysie i mniej będzie ich potrzeba. Jak jakieś zostaną to będą do misji stałej która po zakończeniu eventu ruszy. Względnie sprzedasz, cena szybko pójdzie w górę i prędko raczej nie spadnie przy tych cenach składników paszy. Farma monotonna - baobaby z dębami, rysie z pokrzywą

yen10, aisunel and -norbijas- like this.
  8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

do tego deby xxl darmowe bo z kola.....;):)

9. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Zawsze można wleźć na Drzewo Mądrości i co nieco rysi ściągnąć na ziemię ;)

(Przez naszego Rysia ciągle chcę pisać "ryś" dużą literą :p )

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Otóż to, u mnie już sfinksowy w stodole :)
    A swoją drogą polujecie na rysie na targu? Zawsze to łatwiej zrobić event :p

niebo016 and ania1713 like this.
  11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Będę polować od jutra*, bo ceny nie zdążą aż tak bardzo podskoczyć. A po evencie i tak będą jeszcze długo wysokie
    *dziś jeszcze szaro, bo przed BB
    Szkoda, że rysi nie wrzucą do skrzynek zabawnych zwierząt :(

yen10, olgs3, niebo016 and 1 other person like this.
  12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

szarości dziś- zaraz będą ciemności - a mysza lepiej niech się nie zaklika do jutra :p
    jak już mam wstać to wolę pospacerować, to efektywniejsze jest ;) tym bardziej że muszę tyrać na paszę dla nich :cry:

Ale polowanko by się przydało, bo rysiaczków mam mało, a one faktycznie leniwe są :pjak im tak zostanie, to faktycznie będą ich jeszcze bardziej leniwe dni,
    to zejdzie mi do niedzieli xD:cry:
    żeby mnie nie kusiło to zaprowadziłam je do oazy, jutro ich wypuszczę :)

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No u mnie też szaro:(, kiedyś to już pierwszego dnia eventu można było sporo upolować tych kolorusów, co z drzewa można je było zdjąć, a teraz mało kto wystawia...
    Wrzuciłem kilka hodowli, ale wyniki marne, raz wyskoczył tylko śnieży ze zwykłych :) Poczekam na jutrzejsze BB :)

14. aisunel

aisunel Generał forum

Ewent dla mnie obowiazkowy,ze wzgledu na misje,ktore sie pojawia po,no chcialbym,no bardzo,te rozowe manufaktury:).Reszta ze skupiska ewentow jakos mnie nie interesuje,szczegolnie misje,nagrody uwlacz,bilans zyskow i strat bardzo na -/minus/:eek:.O kole nie bede wspominal,100% stodolniane zniklo od bardzo dawna,coz taka taktyka firmy,robimy;)

niebo016 likes this.
  15. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Do mnie zawitały już różowe ryski i różowa manufaktura. Jutro poklonuję ale tylko troszkę :)

16. niebo016

niebo016 Generał forum

:oops:Na próbę dałam trzy wsady rysi i bez rewelacji bo dostałam 3 rysie cieniste, 1 lazurowego rysia i 4 zwykłe -.- Pnącze jakieś takie nie takie, mało miałam lepszych mutacji, więc różowości są dla mnie nieosiągalne.8)

17. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

a ja ze zwykłych rysi dostałam Rysia Robotnika :):inlove:xD

MaraAcoma, ania1713 and bacowa70 like this.
  18. .robak23.

.robak23. Czeladnik forum

Skąd rysie wziąć???? "_"

19. cetynio

cetynio Mieszkaniec forum

Kupisz w sklepie. Zagroda kosztuje 15000 sianogroszy i jest dostępna od 50 poziomu.

Last edited: Jul 5, 2019
  20. sonfi

sonfi Aktywny autor

dlaczego nie mogę hodować rysi?

Thread Status:
Not open for further replies.